Fokus under 2016

27 January 2016

Ni som känner till mig, vet att jag har nästan alltid varit måldrivande, och målet har på något sätt alltid varit en eller två tävlingar man siktade på längre fram i almanac.

Från till aug 2014, jag var riktig bra på att anmäla mig i tid, göra upp hemma om träning och sedan kör på tills jag gick i mål. Under höst 2014 och hela 2015 har min vikt och träning inte varit så stabil, och jag det var för att jag hade inte en eller två tävlingar som jag hade något att bevisa till mig själva eller andra utan körde bara för skoj och då bli svårare för mig som gillar att planera och gå “all-in” att anpassa min dagligen rutin.

Men nu under 2016 kommer inte tävlingar att definiera mig, utan träning ska var roligt och jag ska fokus på att hitta en liv stil som jag kan behålla och leda till att jag kan behålla en vikt från 85-90kg året runt.  

Jag vill inte vara snabbaste eller starkaste, utan min nya mål är att ser bra ut naken.

jag skriver oftare på min blogg än vad jag kommer ihåg att posta här, men vill du läser mer om detta kan du gå till Swimrykno

Want new articles before they get published?
Subscribe to our Awesome Newsletter.