Quote from Michael R on 25 January 2007, 15:17Japp, det brukar alltid bli ett par över som passar perfekt kalla till mellanmål eller direkt efter träningen. Dom sväller en del vid stekning, kan alltså bli rätt tjocka - men det tycker jag bara är gott. "Skaka" ut smeten i stekpannan om du vill ha lite
Japp, det brukar alltid bli ett par över som passar perfekt kalla till mellanmål eller direkt efter träningen. Dom sväller en del vid stekning, kan alltså bli rätt tjocka - men det tycker jag bara är gott. "Skaka" ut smeten i stekpannan om du vill ha lite
Quote from Torbjörn Karlsson on 25 January 2007, 15:20Favoritlaxen.
Färsk (eller fryst) laxfilé i portionsbitar i en oljad form, lite salt och peppar på toppen. 220 grader ca 13 min.
Till det en kall sås med creme fraiche, strimlade soltorkade tomater och färsk basilika.
Valfria kollisar i form av färsk p
Favoritlaxen.
Färsk (eller fryst) laxfilé i portionsbitar i en oljad form, lite salt och peppar på toppen. 220 grader ca 13 min.
Till det en kall sås med creme fraiche, strimlade soltorkade tomater och färsk basilika.
Valfria kollisar i form av färsk p
Quote from Nina Schmidt on 25 January 2007, 21:43Kanon Erik! Havregrynen kanske gör susen...? Jag gjorde pannkakor på grahamsmjöl för ett halvår sen, barnen tyckte inte jag var riktigt klok....de smakade pliktskyldigt men fick bara i sig en halv var. Får erkänna att det liknade mer pölsa än pannkisar...
Kanon Erik! Havregrynen kanske gör susen...? Jag gjorde pannkakor på grahamsmjöl för ett halvår sen, barnen tyckte inte jag var riktigt klok....de smakade pliktskyldigt men fick bara i sig en halv var. Får erkänna att det liknade mer pölsa än pannkisar...
Quote from Catharina Brattlin on 26 January 2007, 06:58Jag gör alltid pannkakor med grahamsmjöl i (lite vetemjöl finns med) plus en halv dl havrekli i per sats. Ingen av ungarna märker det. Deras kompisar har också ätit av dem med god aptit.
Hemligheten Ronnie, är nog att inte avslöja modifieringen av recept
Jag gör alltid pannkakor med grahamsmjöl i (lite vetemjöl finns med) plus en halv dl havrekli i per sats. Ingen av ungarna märker det. Deras kompisar har också ätit av dem med god aptit.
Hemligheten Ronnie, är nog att inte avslöja modifieringen av recept
Quote from Funbeat user on 26 January 2007, 10:03Vi har experimenterat med alla möjliga (mjöliga) mjölsorter, och en del gryn i pankisarna, graham, korn, majs, dinkel ... det mesta går och kan bli gott, så lek lite!
Vi har experimenterat med alla möjliga (mjöliga) mjölsorter, och en del gryn i pankisarna, graham, korn, majs, dinkel ... det mesta går och kan bli gott, så lek lite!
Quote from Funbeat user on 26 January 2007, 10:05Jag är vegetarian och äter inte kött. Mitt senaste favorecept (är periodare) är en nötfärslimpa gjord på valnötter, hasselnötter och andra nötter! helt sjukt gott!
Jag är vegetarian och äter inte kött. Mitt senaste favorecept (är periodare) är en nötfärslimpa gjord på valnötter, hasselnötter och andra nötter! helt sjukt gott!
Quote from Funbeat user on 26 January 2007, 14:20hmmm... här berättar jag om min favoriträtt och sen delar jag inte med mig av receptet!
här kommer det
färsen görs i tre steg. först mixar man 100g bröd med 225g nötter
sen tar man en lök och vitlök efter smak och bryner i fett (olja eller margarin)
hmmm... här berättar jag om min favoriträtt och sen delar jag inte med mig av receptet!
här kommer det
färsen görs i tre steg. först mixar man 100g bröd med 225g nötter
sen tar man en lök och vitlök efter smak och bryner i fett (olja eller margarin)
Quote from Nina Schmidt on 26 January 2007, 17:38Hmmm Sylvia.....jag sa ingenting.....det SYNTES! 😉
Får hitta på ngt bättre knep....äta med ögonbindel....?
Hmmm Sylvia.....jag sa ingenting.....det SYNTES! 😉
Får hitta på ngt bättre knep....äta med ögonbindel....?
Quote from mårten jansson on 26 January 2007, 17:48Yup, det lär de inte tycka är det minsta märkligt...!
Yup, det lär de inte tycka är det minsta märkligt...!
Quote from Catharina Brattlin on 26 January 2007, 19:05Ronnie, gör Du det tillräckligt många gånger lär de inte SE någon skillnad. Människan är ett vanedjur...det man känner igen är OK...
Skämt åsido, jag tror att våra barn ändå överlever om de får "vanliga" pannkakor...vi gjorde ju det!
Jag kan vara lite "
Ronnie, gör Du det tillräckligt många gånger lär de inte SE någon skillnad. Människan är ett vanedjur...det man känner igen är OK...
Skämt åsido, jag tror att våra barn ändå överlever om de får "vanliga" pannkakor...vi gjorde ju det!
Jag kan vara lite "