Företagsutmaningar

För en arbetsPlats i rörelse

Förbättra gemenskapen och teamkänslan på din arbetsplats. Våra företagsutmaningar har visat sig aktivera alla anställda på ett roligt och engagerande sätt. Vi tillhandahåller digitala adminverktyg och inbjudningsmaterial för att komma igång enkelt och snabbt.

EN ARBETSPLATS I RÖRELSE

För en arbetsPlats i rörelse

Förbättra gemenskapen och teamkänslan på din arbetsplats. Våra företagsutmaningar har visat sig aktivera alla anställda på ett roligt och engagerande sätt. Vi tillhandahåller digitala adminverktyg och inbjudningsmaterial för att komma igång enkelt och snabbt.

appen för en frisk arbetsplats

paceUP! är en mobilapp för alla pulshöjande aktiviteter där användarnas dagliga aktiviteter och träningspass registreras enkelt och visas på ett roligt och användarvänligt sätt.

Alla deltagare tilldelas en grupp som tävlar mot andra grupper på ert företag. Deltagarna samlar sedan paceUP! poäng genom att logga all typ av fysisk aktivitet och bidrar på så sätt till gruppgenomsnittet. Topplistan uppdateras kontinuerligt och visar aktuell ställning för er egna Företagsliga.

Användarna kan logga all typ av träning och fysisk aktivitet. Genom vårt unika poängsystem kan de sedan se sina framsteg och jämföra sig mot andra. Allt räknas; en hundpromenad, löpning, cykelpendling eller ett pass på gymmet!

paceUP Corporatte Challenge

Träningen loggas enkelt via mobilappen med GPS under en aktivitet eller manuellt efteråt. Topplistor, push-meddelanden, kommentarer och ’likes’ används för att aktivera och motivera deltagarna under hela utmaningen.

Konceptet fungerar utmärkt i alla sorters verksamheter och du som arbetsgivare kan på ett roligt och användarvänligt sätt få dina anställda fysiskt aktiva och hälsosamma.

Iphone oriflame corporate challenge | Företagsutmaningar

rörelse för gemenskap

Skapa en eller flera slutna grupper med ditt företags varumärke, där dina anställda kan logga sina aktiviteter och tävla mot varandra och sig själva. Du kan även skapa individuella utmaningar eller få alla att arbeta tillsammans för att nå ett totalt poängmål för sin avdelning eller hela företaget.

Rankingen i ligan baseras på paceUP!s unika poängsystem där alla sorters aktiviteter kan loggas. PaceUP!-poängen kan sedan omvandlas och användas till olika typer av belöningar, priser eller donationer.

Genom funktioner som kommentarer, ’likes’ och push-meddelanden blir appen en social plattform för de anställda. Ett forum som skapar interaktion och gemenskap, där användarna kan hålla sig motiverade och aktiva genom att tävla mot varandra och sig själva.

Ett webbaserat admingränssnitt tillhandahålls för att hantera funktionalitet och följa upp resultaten.

Iphone oriflame corporate challenge | Företagsutmaningar

NÖJDA KUNDER – AKTIV PERSONAL

customer corporate challenge

Nyheter

REKOMMENDATIONER

FÖRETAGSPARTNERS

Förbättra din personals hälsa, välbefinnande och glädje

Gladare och friskare anställda lever hälsosammare liv och bidrar och presterar bättre, vilket ger resultat för hela verksamheten.

Våra utmaningar bidrar till välmående personal, ett socialt och positivt arbetsklimat och är ett sätt att ha kul tillsammans!

Gemensamma utmaningar har visat sig vara ett effektivt sätt att aktivera anställda och uppmuntrar till social interaktion.

anta utmaningen

 • En komplett digtital plattform
 • Enkel, modern och rolig mobilapplikation
 • Färdigt presentationsmaterial och hjälp med kick-off
 • Inbjudningar och instruktioner för att komma igång
 • En lättanvänd adminwebb
 • Löpande support till admin och användare
 • Möjlighet att köpa olika typer av priser
 • Attraktiva samarbetsavtal med bland andra Garmin och Marathongruppen
  paceUP! logo

  VArför välja just oss?

  ALL TYP AV AKTIVITET RÄKNAS!

  Jämför pass och prestationer mellan olika sporter och aktiviteter. Om du gillar löpning kan du jämföra dig och tävla mot familj och vänner som cyklar, spelar tennis, går på gym eller utövar någon annan aktivitet. Allt räknas!

  LOGGA DINA PASS MANUELLT ELLER AUTOMATISKT

  Oavsett hur du loggar din aktivitet – med din Garminklocka, med GPS i din smartphone, eller manuellt i appen – så kan du alltid på ett enkelt sätt jämföra dig och tävla mot andra!

  UNIKT POÄNGSYSTEM

  Vårt unika poängsystem möjliggör inte bara jämförelser mellan olika sporter och aktiviteter, utan ger också ett rättvist handikappsystem så att dina pass kan jämföras med andra på lika villkor.

  KONTAKTA OSS

  Vill du ha mer information om paceUP! företagsutmaning?