Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

12

8:e "världsmästerskapet" i 24H.

Från och med i år benämns det "World Championchip".

Det blev tyvärr stängt för amatörer, så endast deltagare utsedda av respektive land får deltaga.

http://www.24h-brive.fr

BRIVE-la-GAILLARDE ligger ett antal mil söder Paris o

Intressanta lokala specialiteter... 🙂

Fredrik.
Tar gärna emot tips.

Kommer dit den 11:e maj, och stannar över VM 24H.

Stopp och belägg.
Icke som deltagare,
men är tillfrågad att träffa IAU ( Internationella Ultraförbundet ).
Så då får man ju åka dit.

Till helgen skall jag dock vara med på

Jordgubbar, hallon, nötter och foie gras.

Man äter inte foie gras. (även om det är jättegott.)

Jag förstår vad du menar och håller med. I Brive resonerar man lite annorlunda. Jag käkade en hel del nötter och bär när jag var där + några andouillettes, förutom det som gick att komma över från TdF-karavanen.

Ja, det är inte poppis när jag berättar varför jag inte äter foie gras... De flesta väljer att förtränga faktum. Nötter och bär låter gott!

OK. Je mange pas foie gras.

Men har de dubbelgrädde till bären?
Jag bara frågar.

Antagligen inte, dubbelgrädde är väl rätt schweiziskt? Finns tydligen i England också har jag hört...

Dubbelgrädde är riktigt gott! Marängsviss får en helt ny betydelse...

Crème double finns absolut i Frankrike.

12