Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

12

Vad har hänt? Så fort jag sätter i ANT så börjar klockan surra för överföring men den stannar med texten Överföra data i rutan. Sedan händer inget mer. Inget blir överfört. Jag kan stänga av den och starta om den utan ANT i datorn och köra ett pass med de

rensa klockan på gamla pass o kör ett mikropass o se om det går att föra över? Kanske blivit nåt skräp i senaste passet? Har du uppdaterat firmware till 2.6?

Nix, jag har 2,4. Jag hittar inte 2.6 på deras sida. Men det verkar som om min ANT inte funkar som den ska. webUpdater hittar inte klockan. Inga enheter hittades säger den. Jag har rensat klockan på historik.

TT

Så här gjorde jag när jag hade ANT-problem.

Innefattar bl.a. avinstallation, omstart av datorn (viktigt) m.m.

http://www.funbeat.se/discussion/show.aspx?ThreadID=500540

/R

Det är nåt knas med klockan. Nu hittar den inte mitt pulsband heller. Det går inte att uppdatera den heller eftersom inte ANT hittar klockan. Jag har avinstallerat ANT men det funkar inte ändå.Kan man nollställa den och börja om från början?

TT

Vicken sida då da? 🙂

Total nollställning av klockan. avstängningsknappen och mode knappen. OBS! Total nollställning.
Bara stänga klockan om den låser sig ska du trycka på mode och lap samtidigt. då finns allt kvar.

Frågan är kanske om det är nåt strul med ANT eller klockan. Knas om jag nollar klockan när det är fel på ANT. Hur ska jag vet vad som har hängt sig egentligen?

TT

Jag hade också lite små struligt innan jag tog ner 2.6 ,
Den hade fungerat fint tills jag kom hem och upptäckte att 2.6 fanns. då strulade klockan, den ville inte föra över information, stod bara och snurrade på. Då nollställdes klockan också.

Ja, uppggraderingen till firmware 2.6 nollar klockan ändå.
Så jag hade provat med en reset av klocan först.

12