Quote from Guest on 19 July 2009, 07:27Hej alla
Har hållt på med löpning i drygt ett år nu. Har varit lite upp och ned med olika gnälliga ställen, vader, fötter, tånaglar, knän. Men nu ganska bra överlag 🙂
Försöker alternera träningen under veckorna med 3 pass på gym, alltid lite styrketrän
Hej alla
Har hållt på med löpning i drygt ett år nu. Har varit lite upp och ned med olika gnälliga ställen, vader, fötter, tånaglar, knän. Men nu ganska bra överlag 🙂
Försöker alternera träningen under veckorna med 3 pass på gym, alltid lite styrketrän
Quote from Funbeat user on 19 July 2009, 07:37Dina problem har inget med mjölksyra att göra. Skulle tro det handlar om vätske/energibrist, eller om du fyller på med vatten & mat ordentligt under passet/efter att du kanske fyller på med för svårsmälta produkter. Kan du redogöra för vad du äter dricker
Dina problem har inget med mjölksyra att göra. Skulle tro det handlar om vätske/energibrist, eller om du fyller på med vatten & mat ordentligt under passet/efter att du kanske fyller på med för svårsmälta produkter. Kan du redogöra för vad du äter dricker
Quote from Funbeat user on 19 July 2009, 10:22Hmm, Tja kan ju vara en idé i går var det köttgryta sås potatis och grönsaker ca 3,5 timmar innan löpningen. Drack bara vatten ca 8 dl jämt fördelat under rundan.
Använder bara vattenSka prova med energidryck nästa längre vända.
/markus
Hmm, Tja kan ju vara en idé i går var det köttgryta sås potatis och grönsaker ca 3,5 timmar innan löpningen. Drack bara vatten ca 8 dl jämt fördelat under rundan.
Använder bara vatten
Ska prova med energidryck nästa längre vända.
/markus
Quote from Funbeat user on 19 July 2009, 10:23Det kan bero på att du inte är van att spring så länge.
Att utnyttja kolhydraterna så att de inte ta slut i långa pass är en färskvara. Är du van att springa dina långa pass på en viss tid så har kroppen lär sig att använda upp kolhydraterna på den tiden
Det kan bero på att du inte är van att spring så länge.
Att utnyttja kolhydraterna så att de inte ta slut i långa pass är en färskvara. Är du van att springa dina långa pass på en viss tid så har kroppen lär sig att använda upp kolhydraterna på den tiden
Quote from Funbeat user on 19 July 2009, 18:28Jag har haft liknande problem efter GöteborgsVarvet (men aldrig efter vanliga långpass, som jag springer betydligt långsammare än under tävling).
Det som har hjälp mig har varit att jogga ner 10-15 minuter i väldigt långsam fart. Min teori är att efter
Jag har haft liknande problem efter GöteborgsVarvet (men aldrig efter vanliga långpass, som jag springer betydligt långsammare än under tävling).
Det som har hjälp mig har varit att jogga ner 10-15 minuter i väldigt långsam fart. Min teori är att efter