Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Efter nästan ett helt års riktigt hårt arbete är nu äntligen FunBeats nya app här! Först ut är versionen för iPhone men inom kort kommer förstås även en Android-version.

Vi började om från grunden och försökte göra en app som har ett pedagogi

Grymt snygg app!

Hur blir det med Windows Phone?

Har man tagit med allt så finns det förmodligen oxå en möjlighet att tävla mot sina gamla pass, typ Garmins Virual partner.
Bara att det glömts bort i presentationen 😉
Att då även kunna ladda in och köra mot träningskompisarnas pass är ett extra + i ka

"Träningsappen som har alla rätt". Nja, inte riktigt va? En app som saknar möjlighet att välja autopaus, och där man bara kan använda Spotify och inte den musik man har i telefonen kan inte få mer än tre av fem i betyg.

Finns egen musik under iTunes.

Tommy: Knappen som visar "Spotify" kan byta funktion genom att man drar med fingret uppåt eller nedåt. Texten och funktionen på knappen ändras då till "iTunes".

Grundstrukturen i den nya appen ger oss stora möjligheter till vidareutveckling både för iPh

Ooookej, en knapp som är gjord för att dra upp/ner för att välja, men som har exakt samma utseende som de andra "klick-knapparna". Sådär "pedagogiskt användargränssnitt"...

Edit: Och väljer man iTunes ramlar man ur FunBeat-appen och hamnar i vanliga musi

Tack för din input. Vi räknar med att få göra lite justeringar baserat på konstruktiv kritik.

När det gäller musik-knappen fanns förstås alternativet att dela upp funktionen i flera steg, men detta skulle ge fler klick. Vi har försökt jobba bort så mång

Anders M: Windows Phone har tyvärr än så länge en alltför liten marknadsandel för att vi ska kunna lägga resurser på den plattformen. Men vi håller absolut ett öga på marknadsutvecklingen.