Forum

Forum Navigation
Forum breadcrumbs - You are here:ForumOrienteringRyggsäck med stol
You need to log in to create posts and topics.

Hej !!

Jag håller på att leta efter den ultimata orienteringsryggsäcken.

Den skall innehålla:

- Fällstol att sitta på.
- Separat fack för smutsiga kläder och skor.
- Termos/drickaflask hållare.
- Småfack för kompass och SI-pinne, samt löparklocka.
- pl

Vi kör med OL-tech säckarna i olika storlekar (åttaåringen en 30L, jag och elvaåringen en 40L och maken en 55L). De brukar säljas på tävlingarna men finns också exempelvis här http://www.avantex.ebutik.se/?cat_id=77.
Regnskyddet är inbyggt i sitsen och j

En billigare större ryggsäck och en "walkstol" kör jag och är klat bekvämare än en stolsryggsäck. Till de skitiga sakerna använder du plastpåsar 😀 JAg använder en sån här fast förra året modell : http://intersport.se/Produkter/Utrustning/Outdoor/Ryggsack

OL-Tech ryggsäckarna är av sällsynt dålig kvalitet, insidan spricker redan efter nåt år och remmarna går inte att justera. Nån med sinne för färg och onödiga detaljer har skapat dem....vi kör numera med Haglöfs gröna "Combi" med inbyggd stol. T.o.m. 15-år

Tack för förslag.

Att jag vill ha separat fack för skor och smutskläder är egentligen att jag vill slippa packa om ryggsäcken vid duschen. Då ligger ju matsäcken överst i ryggsäcken och smutskläderna skall underst. M.a.o. plocka ut alltihop och stuva om.

Bäst är väl då att hitta en rygga som har två fack, där de brukar ligga ovanpå varandra. Men det kanske bara är stora vandrarrygr som man har det så...?