Forum

Forum Navigation
Forum breadcrumbs - You are here:ForumSimningVattentäT mp3?
You need to log in to create posts and topics.

Försöker söka mig runt på forumet men hittar inget inlägg. Är det ngra som vet är det väl simexperter i denna gruppen..? Fast ni kanske ser alltför seriöst på er simträning för att motionssimma runt med mp3-lurar i öronen?

Hur som helst så är det det som

Denna mp3 minns jag att det gjordes mycket reklam för isbm Vansbro i år. Den har fått fina omdömen i tester som du kan googla fram. jag har inte provat den själv.
http://www.smartin.se/index.php/shopproduct/svenska/dolphin-mp3/dolphin-1gb

Jag har speedos variant. Har för mig att jag betalade 1000:-
Fördelar: Enkel att använda och lätta att hitta knapparna på.
Nackdelar: Dåligt ljud, långsam överföring från datorn, svårt att få lurarna att sitta ordentligt, trycket under vattnet gör att dom

Tack för era svar. Bottenbetyg på speedos - som jag förövrigt precis skulle slå till med - gör att jag vill undersöka den första lite närmare. Har hittat återförsäljare och bra sajt! TACK (t+)

Liten prylnerd som jag är, så köpte jag mig en ipod nano 2nd gen, med en Otterbox, de är de bästa vattenttäta på marknaden, krukset blev dock hörlurarna, men det paketet jag köpte ingick vattentäta hörlurar, de är helt okej, men kvaliten är ju alltid lägr

Jag har Dolphin och har simmat många mil med den och är jättenöjd med komfort, batteritid och ljud. Kan verkligen rekommenderas.

Hej,

Det finns något som ser ut som Dolphin mp3 spelaren på http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/waterproof-mp3-player-for-watersports-and-shower-enthusiasts/. Har själv köpt den för ett tag sen och den funkar för mig.

Intryck/omdöme:
- De

Jag är också ute efter en vattentät mp3.. Och jag har bara studiebidraget jag lever på i månaden så jag kan tyvärr inte kosta på den allt för mycket, men det är dolphin som är bäst då alltså?

Men om man bara köper speedos mp3 och sen nya hörlurar om man

Jag köpte den nya dolphin touch och är helnöjd. Det är den klart bästa vattentäta MP3 jag testat. Klockren ljudkvalité och radion funkar perfekt även under vattenytan. Bra batteritid och dessutom snygg design. Den går att köpa från http://www.jsfworldtrad

Shill!