Forum

Forum Navigation
Forum breadcrumbs - You are here:ForumLöpning1000 km under 2017
You need to log in to create posts and topics.

ja vad sjutton, ngn måste ju starta tråden... 🙂
jag gör det i god tid och börjar redan nu ladda mentalt, brukar ligga på 4-50 mil per år men nästa år spänner jag bågen.. nu kör vi!

För sjutton - jag är med!
I år var jag halvskadad januari till mars, och kommer att komma upp i storleksordningen dryga 80 mil för hela året. Men roade mig med att räkna på medel av månaderna april-november, och hade jag sprungit lika "mycket" hela året h

Om inte annat så brukar "1000 km under..."-trådarna vara väldigt trevliga och peppiga (t+) Hoppas att ni kommer upp i önskad distans under året utan att gå sönder.
Jag kommer att sikta på 1572 km (Sveriges längd) och om allt håller och går över förväntan

Är med ! 🙂

Får göra ett nytt försök. Plantar fasciit förstörde 2016 så jag är med.

Tack tsaa!

Jag hänger med även om jag kommer att spänna bågen högre! Jag ska inte springa sönder mig, så det är alltid bra att hänga i 100 milsgruppen!

Kram,
Jenny

Ja, jag kommer också att hänga här. Har inga distansmål, bara springer och får se var det hamnar...

Hänger också på här. Mitt mål är att få kontinuitet och utveckling i mitt springande med fokus på lågpuls för att hålla långsiktigt och lyckas jag med så är det en tidsfråga innan jag trillar över 1000 km strecket, sen vilket år... det är en världslig sak

Ska försöka hänga på jag med! Roligt att ha ett mål 2017, ska ju springa Göteborgsvarvet i maj men sen har jag inget annat mål så det vore ju roligt att se om jag klarar detta målet..
Blir väl typ 2 mil i veckan?

Jag är väl i den här tråden även nästa år också. Stora målet 2017 är åter ett maraton, det i Stockholm. Får se hur foten mår och att jag får upp inspirationen lite direkt efter helgerna.

-Jimmy