Forum

Forum Navigation
Forum breadcrumbs - You are here:ForumLöpningAcross the Years
You need to log in to create posts and topics.

12

24, 48 & 72h-tavling i Arizona.

Svenska deltagare bl.a. Kjell-Ove Skoglund och Andreas Falk.
Liverapportering pa

http://www.acrosstheyears.com/cgi-bin/leaderboard.cgi

Bra start fran svenskarna!

Verkar gå bra helt klart. Jag har inte kollat nu på ett tag, men iaf för ngn timme sedan så låg Andreas Falk på en andraplats så här långt. Fast man kan säga att de precis har startat. Vad som helst kan hända sista dygnet på ett 72h-lopp.

Efter snart 47 timmar ser det riktigt bra ut för Andreas! Han ligger tvåa, 3,5 km bakom ledaren. Nu vet vi inte mycket om deras sömnupplägg och mycket kan ändras men helt klart en riktigt stark insats så här långt. !

Edit: Andreas fru bloggar på http:/

Inte så säkert att han behver sova så många timmar till. Han kanske sover ytterligare 2-3 timmar senare in i loppet. Det kan låta som väldigt lite sömn, men varje timme ger oerhört mkt mer kraft i ett sådant här sammanhang. En balansgång, sovs det för mkt

Och for alla som foljer detta lopp och haller tummarna for Andreas:

pa sidan

http://www.acrosstheyears.com/cgi-bin/greetings.cgi

kan ni skicka halsningar till honom direkt!

Jag tror som Marcus - Andreas kommer inte att sova särskilt mycket total under dessa tre dygn. Jag tror han har järnkoll på var hans gräns går.
Spännande är det hursomhelst!

Det gör du rätt i. Dags för mig med att vila mig i form. De håller ju på ett tag till. Om jag inte tänker fel så är det väl iaf ca 14h till som de ska springa. De borde vara klara i morgon 17.00 svensk tid.

Falken och Ettinghausen springer skuldra vid skuldra just nu men dom har ingen chans att på bara två timmar ta in 13 km på ettan Biondic. Så då får vi se vem som är "spurtstarkast" och tar silvret.

Det vore kul om Andreas kunde sega sig över 400 km eftersom det också kommer att registreras som svenskt rekord.

Annars måste jag säga att startfältet är lite tunnt i den här tävlingen om man ser till uppnådda distanser på både 48H och 72H so far.

För att nå 400 k måste han öka betydligt, blir nog svårt tyvärr. ~3:30/varv är vad som krävs.

12