Quote from Funbeat user on 2 November 2010, 18:14Den bästa maten är den som stannar kvar i magen när man är ute och springer.
Den bästa maten är den som stannar kvar i magen när man är ute och springer.
Quote from Funbeat user on 2 November 2010, 20:48Chateaubriand (blodig) med gräddstuvad potatis och smörstekta kantareller är bra löparmat. Till detta dricker vi gärna en ädel Grand Cru från Pauillac.
Chateaubriand (blodig) med gräddstuvad potatis och smörstekta kantareller är bra löparmat. Till detta dricker vi gärna en ädel Grand Cru från Pauillac.
Quote from Funbeat user on 2 November 2010, 20:59Chiafrön och hembrygt majsöl.
Chiafrön och hembrygt majsöl.
Quote from Funbeat user on 3 November 2010, 09:50@Mikael: Det är dyrt med löpning. 😉
@Mikael: Det är dyrt med löpning. 😉
Quote from Elias Engqvist on 3 November 2010, 09:51Thomas: ...men gott!
Thomas: ...men gott!
Quote from Funbeat user on 3 November 2010, 09:53Jag hade kompisar som alltid åt kexchoklad (minst 4) innan träning, under träning och efter träning. Det funkade ett tag, sen..tja..ni kan ju lista ut själva. Sockerkicken var i alla fall tämligen intressant!
Jag hade kompisar som alltid åt kexchoklad (minst 4) innan träning, under träning och efter träning. Det funkade ett tag, sen..tja..ni kan ju lista ut själva. Sockerkicken var i alla fall tämligen intressant!
Quote from Funbeat user on 3 November 2010, 10:06Sockerkicken är väl en myt?
Sockerkicken är väl en myt?
Quote from Funbeat user on 3 November 2010, 10:08Det beror nog på vem man lyssnar på.
Det beror nog på vem man lyssnar på.
Quote from Funbeat user on 3 November 2010, 10:21Ja, forskare då. Inte random LCHF:are. 😉
Ja, forskare då. Inte random LCHF:are. 😉
Quote from Funbeat user on 3 November 2010, 12:03Sverige springer - nästa avsnitt skulle innehålla en del tips om kost.
Sverige springer - nästa avsnitt skulle innehålla en del tips om kost.