Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

12

Arbetar du med programmering? Om du gör det så borde du veta att allt kan påverka även om det inte ska det. Man kan aldrig säga att en sak inte påverkar om man inte har testat att det verkligen inte gör det.

Kolla i grafen så ser du att den är i högsta g

Faktum är att jag arbetar med programmering - men det området är ju stort och jag håller inte på så mycket med just såna här grejer utan jag sitter lite längre ifrån själva den grafiska presentationen s.a.s.
Visst är diagram och annat språkberoende m.a.p

Samma problem för mig, Win 7 home och IE 11, kartan funkar, men tidsdiagrammet är tomt, har inte kört med pulsband.
Varför kör jag IE då? Jo, jag måste ju ha plug-inen för att kunna ladda upp, och den finns ju inte till min vanliga browser Opera. Jag jag

Html5 i Windows är ett skämt!

I regel så gör man en implementation för alla webbläsare förutom Internet Explorer som behöver en för varje ny version som Microsoft släpper.

Jag trodde det var främst IE6 som var det riktigt svarta fåret, och att den sen typ IE8 var ungefär som en riktig browser, men inte ens IE11 uppför sig tydligen anständigt, stämmer det?

IE6 var det riktigt svarta fåret. Nu är det samma sak med IE8. Jag gjorde precis ett jobb där vi gav upp med IE8 och tryckte upp ett meddelande om att användarna skulle använda Chrome eller Firefox istället.
IE9 har jag haft en del mindre problem med. IE1

Den här sidan säger en hel del: http://html5test.com/results/desktop.html

BILD:http://i.imgur.com/jxBZG.jpg

Det kanske ska nämnas för de som inte är så insatta att att html5 alltså är en "ny" utveckling av html ffa vad gäller grafik. Den har till stor del ersatt "flash" som har använts mycket ffa för rörlig grafik. Eftersom Apple inte vill släppa in flash i iPh

12