Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Hej Christer! Den såg jag i resultatlistan. Man gör inte de tiderna utan att tåla rätt skapligt med mängd.

Johan Steene är inte bara en grym löpare och utomordentligt trevlig att springa med, har kör nästan uteslutande med minimalistiska skor och ofta med grädde och ägg som bränsle. Det jag tycker är mest imponerande med honom är att titta på utvecklingskurvan

Hade förmånen att få personlig coachning av Malin Ewerlöf härom veckan och hon pratade en hel del om att landa mer på framfoten. Så ser det också ut när hon springer. Hon är visserligen ingen utpräglad ultralöpare, men har i alla fall gjort fina resultat

Annars är hon specialist på doping.

Jonas.
Därför ? i rubriken.

Vad jag förstod i Skövde så var det grädde + kaffe + socker.

Grädde? Dricker han grädden rakt av? Blir väl ganska mycket på ett ultralopp. Låter sådär aptitligt... 😉

Nej.
Han blandade ungefär lika delar grädde med kaffe + socker efter behov.
Behov hade han uppenbarligen och med ett enastående positivt resultat.

Det är en glad skit om ni ursäktar uttrycket. 🙂

Jag provade och det smakade riktigt bra.
Nu hade jag

Min kost, om man kan kalla det det, under Skövde 12H var 500g hallon och 5 dl vispgrädde. Lyxade till det lite efter 4h och 8h 🙂

@K-G. Just nu i helgen, gällande Bislett 24h, hade svaret på din fråga varit "ja". Sprang med Saucony Hattori. Men fick såklart stryk av två riktigt grymma sega norrmän! Bjørn Tore Taranger, 245,360km och Lars Dørum, 231,203km.

Jättegrattis till bäste svensk. (t+)
Men det "visste" jag ju att du skulle fixa.
Tipsade Geir Frykholm om din löpstil. Hoppades han hade tid att kolla dig.
Han har nog ganska exakt samma tankesätt som du vad gäller att ta sig fram.