Quote from Guest on 25 April 2005, 17:02Jag behöver inspiration för mer varierad matlagning. Just nu äter jag mängder med kycklingfiléer och tycker det är riktigt gott. Vore dock kul att kunna vara lite mer varierad.
Med förhoppnings om att andra delar med sig av sina recept så kommer här mit
Jag behöver inspiration för mer varierad matlagning. Just nu äter jag mängder med kycklingfiléer och tycker det är riktigt gott. Vore dock kul att kunna vara lite mer varierad.
Med förhoppnings om att andra delar med sig av sina recept så kommer här mit
Quote from Funbeat user on 25 April 2005, 17:12Haha,
din kära bror kan också rekommendera "Storebrors bönchili". Suverän fristående eller till kött. Innehåller mycket protein och lite fett. Låångsamma kolhydrater!2 burkar röda kidneybönor
2 burkar kikärtor
2 burkar sojabönor
2-3 gula lökar
1 burk kr
Haha,
din kära bror kan också rekommendera "Storebrors bönchili". Suverän fristående eller till kött. Innehåller mycket protein och lite fett. Låångsamma kolhydrater!
2 burkar röda kidneybönor
2 burkar kikärtor
2 burkar sojabönor
2-3 gula lökar
1 burk kr
Quote from Funbeat user on 25 April 2005, 17:37Låter inte alls tokigt! Jag återkommer när jag testat den!
Låter inte alls tokigt! Jag återkommer när jag testat den!
Quote from Stefan Kinberg on 4 May 2005, 11:59Jag har hört att man skall lägga i löken sist, och kanske vore det kuligare med t. ex Charlottenlök? Mandelpotatis istället för vanlig potatis är också lite smaskigare.
Jag har hört att man skall lägga i löken sist, och kanske vore det kuligare med t. ex Charlottenlök? Mandelpotatis istället för vanlig potatis är också lite smaskigare.
Quote from Henrik Wahl on 16 June 2005, 17:591 liter mjölk
1 banan (skalad)
Hyfsat mycket havregryn
räjal klick sylt (valfri smak)
Lite Nötter
1-3 äggvitorMixa drick njut. Många kalorier på kort tid.
1 liter mjölk
1 banan (skalad)
Hyfsat mycket havregryn
räjal klick sylt (valfri smak)
Lite Nötter
1-3 äggvitor
Mixa drick njut. Många kalorier på kort tid.
Quote from Fredrik Lindahl on 15 November 2005, 21:00Min favorit är:
Proteinchok ala Kemisten
Entrcote (stek med lite fett i stekpanna, 4 min/sida)
Bulgur 1 dl (brukar stå på förpackning hur man lagar bulgur, krydda med lite saffran)
Bönor av det slag man gillar
Gör en sås av yoghurt och dipsås
Till det e
Min favorit är:
Proteinchok ala Kemisten
Entrcote (stek med lite fett i stekpanna, 4 min/sida)
Bulgur 1 dl (brukar stå på förpackning hur man lagar bulgur, krydda med lite saffran)
Bönor av det slag man gillar
Gör en sås av yoghurt och dipsås
Till det e
Quote from Pernilla Rasmusson on 23 January 2006, 22:02Det här är mitt absolut bästa; Grekisk kyckling från Arla.
http://www.arla.se/Default.aspx?id=17653&RecipeID=15547Superlätt att göra, och precis hur smarrigt som helst.
Mina tips;
* Dela kycklingen lite mindre, kanske i 4 bitar/filé
* Dubbla mängden f
Det här är mitt absolut bästa; Grekisk kyckling från Arla.
http://www.arla.se/Default.aspx?id=17653&RecipeID=15547
Superlätt att göra, och precis hur smarrigt som helst.
Mina tips;
* Dela kycklingen lite mindre, kanske i 4 bitar/filé
* Dubbla mängden f
Quote from Magnus Ahlstrand on 23 January 2006, 22:19kycklingsallad med fetaost är gott, jag brukar ha i melon, avokado, ibland pasta... man kan variera i oändlighet.
kycklingsallad med fetaost är gott, jag brukar ha i melon, avokado, ibland pasta... man kan variera i oändlighet.
Quote from Susanne Lekstrand on 24 January 2006, 10:06Risotto med räkor, saffran och en massa parmesan är aldrig fel
Risotto med räkor, saffran och en massa parmesan är aldrig fel
Quote from Urban Nilsson on 24 January 2006, 10:30Peruansk potatissallad:
Lägg tunt skivad lök i en marinad av citronsaft och 1/2 burk (ca 12 gr) chilipulver (inte peppar) i ca 3-24 timmar.
Låt 500gr keso långsamt smälta med 1 msk olja och resten av chilipulvrret. Den ska aldrig koka. Låt vara tills de
Peruansk potatissallad:
Lägg tunt skivad lök i en marinad av citronsaft och 1/2 burk (ca 12 gr) chilipulver (inte peppar) i ca 3-24 timmar.
Låt 500gr keso långsamt smälta med 1 msk olja och resten av chilipulvrret. Den ska aldrig koka. Låt vara tills de