Forum

Forum Navigation
Forum breadcrumbs - You are here:ForumBra matDitt favoritrecept?
You need to log in to create posts and topics.

Jag behöver inspiration för mer varierad matlagning. Just nu äter jag mängder med kycklingfiléer och tycker det är riktigt gott. Vore dock kul att kunna vara lite mer varierad.

Med förhoppnings om att andra delar med sig av sina recept så kommer här mit

Haha,
din kära bror kan också rekommendera "Storebrors bönchili". Suverän fristående eller till kött. Innehåller mycket protein och lite fett. Låångsamma kolhydrater!

2 burkar röda kidneybönor
2 burkar kikärtor
2 burkar sojabönor
2-3 gula lökar
1 burk kr

Låter inte alls tokigt! Jag återkommer när jag testat den!

Jag har hört att man skall lägga i löken sist, och kanske vore det kuligare med t. ex Charlottenlök? Mandelpotatis istället för vanlig potatis är också lite smaskigare.

1 liter mjölk
1 banan (skalad)
Hyfsat mycket havregryn
räjal klick sylt (valfri smak)
Lite Nötter
1-3 äggvitor

Mixa drick njut. Många kalorier på kort tid.

Min favorit är:

Proteinchok ala Kemisten

Entrcote (stek med lite fett i stekpanna, 4 min/sida)
Bulgur 1 dl (brukar stå på förpackning hur man lagar bulgur, krydda med lite saffran)
Bönor av det slag man gillar
Gör en sås av yoghurt och dipsås
Till det e

Det här är mitt absolut bästa; Grekisk kyckling från Arla.
http://www.arla.se/Default.aspx?id=17653&RecipeID=15547

Superlätt att göra, och precis hur smarrigt som helst.

Mina tips;
* Dela kycklingen lite mindre, kanske i 4 bitar/filé
* Dubbla mängden f

kycklingsallad med fetaost är gott, jag brukar ha i melon, avokado, ibland pasta... man kan variera i oändlighet.

Risotto med räkor, saffran och en massa parmesan är aldrig fel

Peruansk potatissallad:

Lägg tunt skivad lök i en marinad av citronsaft och 1/2 burk (ca 12 gr) chilipulver (inte peppar) i ca 3-24 timmar.

Låt 500gr keso långsamt smälta med 1 msk olja och resten av chilipulvrret. Den ska aldrig koka. Låt vara tills de