Quote from Kristofer Blomdahl on 27 February 2006, 08:50Här kommer min superfräscha goda sallad.
Blandad sallad t.ex mache´ spenatblad, rucola, lollo rosso
päron (kaiser alexander) en brun hård sort.
handskalade räkor
avocado
solrosfrön
keso
tryffel olja o citron olivolja
salta lite och peppra med finmalen sv
Här kommer min superfräscha goda sallad.
Blandad sallad t.ex mache´ spenatblad, rucola, lollo rosso
päron (kaiser alexander) en brun hård sort.
handskalade räkor
avocado
solrosfrön
keso
tryffel olja o citron olivolja
salta lite och peppra med finmalen sv
Quote from Sven Westergren on 21 March 2006, 17:42Kyckling file´ i ugn som du har lite pikant ost i. Krydda file´n med tandoori. (20 min)
servera me sallad å ris.
så jäääkla gott 🙂
Kyckling file´ i ugn som du har lite pikant ost i. Krydda file´n med tandoori. (20 min)
servera me sallad å ris.
så jäääkla gott 🙂
Quote from Mikael Wik on 21 March 2006, 19:47Såg en liknande sak som denna på "Du är vad du äter". Följer inte det direkt men man kan få tips, som detta.
Ta och skär i lagom bitar:
gurka
tomat (gärna cocktailtomater)
paprika
majs
morötter (hacka eller riv)
tonfiskMumsigt särskilt på sommaren och
Såg en liknande sak som denna på "Du är vad du äter". Följer inte det direkt men man kan få tips, som detta.
Ta och skär i lagom bitar:
gurka
tomat (gärna cocktailtomater)
paprika
majs
morötter (hacka eller riv)
tonfisk
Mumsigt särskilt på sommaren och
Quote from Pernilla Rasmusson on 22 March 2006, 10:05En återkommande höjdare (lätt, snabbt, smarrigt till vardag & fest) är rotsaker i ugnen (som tillbehör till t.ex kycklingfilé, lax eller annat);
morötter, kålrot, potatis mm i lagom stora bitar efter tycke & smak (stavar gillar jag). In i ugnen på 225 gra
En återkommande höjdare (lätt, snabbt, smarrigt till vardag & fest) är rotsaker i ugnen (som tillbehör till t.ex kycklingfilé, lax eller annat);
morötter, kålrot, potatis mm i lagom stora bitar efter tycke & smak (stavar gillar jag). In i ugnen på 225 gra
Quote from Magnus Nilsson on 22 March 2006, 20:42Skär kycklingfilé i bitar, och stek tills dom fått fin färg.
Klicka i en burk lättcremefraiche paprika/chili och rör, ha i lite paprikabitar och krydda efter smak. Servera med ris, helt gudomligt!
Skär kycklingfilé i bitar, och stek tills dom fått fin färg.
Klicka i en burk lättcremefraiche paprika/chili och rör, ha i lite paprikabitar och krydda efter smak. Servera med ris, helt gudomligt!
Quote from Funbeat user on 23 March 2006, 09:42Kålrötter a la BeGe:
Tärna/klyfta kålrötter, slå på olja, svartpeppar, salt, örtkryddor, pressad vitlök efter behag och bacontärningar eller baconstrimlor i lagom mängd, stek i ugn.
Jättegott!
Kålrötter a la BeGe:
Tärna/klyfta kålrötter, slå på olja, svartpeppar, salt, örtkryddor, pressad vitlök efter behag och bacontärningar eller baconstrimlor i lagom mängd, stek i ugn.
Jättegott!
Quote from Panama B on 23 March 2006, 10:00Bjöd gumman på rotsaker i ugnen igår och fick ett litet plus i kanten 🙂
Tackar mer tips mottages
Annars bra recept site ar
http://www.tasteline.comRekommenderas
Kycklinglever i fransk senapssås
http://www.tasteline.com/recipe/showRecipe.asp?lngRID=
Bjöd gumman på rotsaker i ugnen igår och fick ett litet plus i kanten 🙂
Tackar mer tips mottages
Annars bra recept site ar
Rekommenderas
Kycklinglever i fransk senapssås
http://www.tasteline.com/recipe/showRecipe.asp?lngRID=
Quote from Pernilla Rasmusson on 23 March 2006, 13:05Bra där, Magnus! 🙂
Bra där, Magnus! 🙂
Quote from Teresa H on 23 March 2006, 21:42nånting riktigt fint är att ha kyckling i tortilla bröd. vanlig stekt eller färdig grillad kyckling. sen med en massa grönsaker. ojojoj !!! enkelt och snabbt är det också.
nånting riktigt fint är att ha kyckling i tortilla bröd. vanlig stekt eller färdig grillad kyckling. sen med en massa grönsaker. ojojoj !!! enkelt och snabbt är det också.
Quote from Per Ögren on 24 March 2006, 08:00Jag håller med A F! Kyckling med creme fraiche paprika/chili är smarrigt! Jag brukar ha i färska champinjoner och lök också.
Jag håller med A F! Kyckling med creme fraiche paprika/chili är smarrigt! Jag brukar ha i färska champinjoner och lök också.