Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Japp, det stämmer - ditt premiummedlemsskap kommer inte att förnyas automatiskt. När det tar slut kommer du att få ett meddelande.

Varför måste ni komplicera analys funktionen?

Ok, ta mig för helt lost när det gäller programmering men till mitt försvar så är jag inte intresserad. Men det nya analytics är skitrörigt och de inställningar som jag ställer in/sparar funkar inte.

T.ex.

Den här blev kul och på sätt och vis en beskrivning av mitt liv. Egentligen är jag sugen på att spara ner den som bild och rita in lite rutor som berättar vad som hänt i de olika dalarna och topparna 🙂

http://www.funbeat.se/l/eppD
http://www.funbeat.se

Det här är misstänkt likt en reklambanner:

BILD:http://www.funbeat.se/photo.aspx?FileName=8d07bec56ab64d879007c0a180da7f7f.jpg

Eller?

Jo, men det är kanske är avsiktligt så att även de som valt att avstå reklamen kan vara med i "Min utmaning"?

Själv har jag valt att se reklamen eftersom jag har välsmorda datorer och mycket breda band.

Jag vet inte vad "Min utmaning" är. Vad särskiljer den från annan reklam?

Jag förväntade mig att den där checkboxen "Reklam: Visa annonser på sajt och i appar" visar "all reklam" när den är ikryssad och "ingen reklam" annars, inte "all reklam" när den är

Bra att ni tar upp detta - jag tror jag kan förklara:

För att komma till sidan "Träningsprogram för #minutmaning" måste man antingen gå via den reklam som visas för samarbetet (reklam som INTE syns för premium). Eller så går man till fliken Träningsprogr

Jag köper förklaringen men den kanske kräver att valet "Reklam: Visa annonser på sajt och i appar" bör förtydligas med något i stil med "för sponsrade funktioner visas dock avsändarens reklam".

Ok. Det var inte helt tydligt för mig att "Min utmaning" inte hade någonting med mig att göra, eftersom på alla andra ställen pekar "Mina ..." ("Mina program", "Mina grupper", "Min kalender", "Min profil", etc.) på saker som just jag har valt ut.

Hade m

Bryter in med en fråga, som kanske avhandlats, men jag har inte sett svaret. Rabatten hos "premium partners", är den en gång eller kan den nyttjas hur ofta som helst?