Forum

Forum Navigation
Forum breadcrumbs - You are here:ForumCykelFystest - Lactlab
You need to log in to create posts and topics.

Gary Fleming , tackar så mycket för ditt svar ,roligare blir det knappt uj uj uj japp jag är elak

Vi kan väl räkna hur många seriösa svar vs. oseriösa svar det är på den här tråden. Brukar det ligga på den här nivån eller har jag bara haft otur med min tråd?

haha!

Nej Johan. Du har inte "otur" med din tråd. Tyvärr finns det en del som inte visar lite respekt till trådskaparna och håller sig till ämnet eller ger vettiga svar på ursprungsfrågan.

Som man frågar får man svar - var det nån som sa...

Madelene: Har du inte nämnt det där med mjölksyra i mat i nån tråd förut? (Det var lika kul då!)

Ujujuj...

Jag va på lactlab för någon vecka sen och gjorde ett laktattröskeltest, mycket bra. Fick ut jäkligt roliga värden 😉

Hej Johan.

Tyvärr har jag inte det. Men du får väl återkomma efter det att du har varit där.

Madelene.

Mjölksyra är godkänt som konserveringsmedel i livsmedel (E 270 Mjölksyra), Och i detta fall är det nog så att det var i dilldressingen som det fanns

Intressant P. Varifrån kom det där?

Ser ut att va saxat härifrån: http://www.shenet.se/ravaror/mjolksyra.html

AM du ser så rätt så;)

Vänligen

P.