Quote from Funbeat user on 10 February 2009, 15:58Här är en lite rejälare marsvinsbiff.
BILD:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/15/Hydrochoerus_hydrochaeris.jpg/220px-Hydrochoerus_hydrochaeris.jpgEdit:
Här är en lite rejälare marsvinsbiff.
BILD:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/15/Hydrochoerus_hydrochaeris.jpg/220px-Hydrochoerus_hydrochaeris.jpg
Edit:
Quote from Funbeat user on 10 February 2009, 15:58Kapybara David, inte marsvin.
Edit: Ändrade till marsvin från hamster. Är nog inte riktigt vaken idag.
Edit 2: Eller skrev du hamster och ändrade? Förvirrad nu.
Kapybara David, inte marsvin.
Edit: Ändrade till marsvin från hamster. Är nog inte riktigt vaken idag.
Edit 2: Eller skrev du hamster och ändrade? Förvirrad nu.
Quote from Funbeat user on 10 February 2009, 15:59Samma familj av biff.
Samma familj av biff.
Quote from Funbeat user on 10 February 2009, 19:11Nå nu djävlar börjar jag att bli hungrig ordentligt. Finns det något recept nånstans oxså//Kjell.
Nå nu djävlar börjar jag att bli hungrig ordentligt. Finns det något recept nånstans oxså//Kjell.
Quote from Funbeat user on 10 February 2009, 19:14Jag var snabb o ändrade, Jack.
Jag var snabb o ändrade, Jack.
Quote from Funbeat user on 10 February 2009, 19:20Kunde inte låta bli att prova hur det kändes att springa när jag reste i Tibet för något år sedan. En mil i Xining på 2.200 m.ö.h. kändes nästan inte alls. Lite senare provade jag i Lhasa på 3.600 och fick lov att vika ner mig efter drygt 7 förfärliga km.
Kunde inte låta bli att prova hur det kändes att springa när jag reste i Tibet för något år sedan. En mil i Xining på 2.200 m.ö.h. kändes nästan inte alls. Lite senare provade jag i Lhasa på 3.600 och fick lov att vika ner mig efter drygt 7 förfärliga km.