Forum

Forum Navigation
Forum breadcrumbs - You are here:ForumSINGELPingelsingel
You need to log in to create posts and topics.

Jag skulle nog ha svårt att hålla isär grejjerna om jag gjorde nåt nytt på en dejt, var det grejjen vi gjorde eller tjejen jag gjorde det med som jag tyckte var kul?

Fika är det givna första kontakttagarsättet. Man är på neutral plats så om man skriker högt om man blir påhoppad kanske någon ingriper. Man kan lätt smita iväg om det inte funkar.

Jag skulle få panik om jag skulle på klätterdejt. Tänk om det visade sig v

..rörelseglada människor är sällan idioter, är min erfarenhet! Så får man dessutom svart på vitt att personen verkligen ÄR aktiv, nu och här -inte för tio år sedan! Nätdejtingvärlden är ju annars gamla meriters Mekka.

Näe, fram för fler aktivitetsfyllda

ok, Lasse, jag sätter mig på cykeln efter jobbet så borde jag vara framme imorn.. har ni bra klippor i kungliga hufvudstaden?

Sofia:
Jo det där med att folk brukade träna har man ju varit med om.
En av tjejerna jag träffade kände jag knappt igen. Hennes foto var tydligen 10 år gammalt och minst 20 kilo sedan. Hon var inte såååå intresserad av en aktivitetsdejt..
Har också lagt n

Puls är ju annars en dejtingsajt, det vet du ju också S-O!
Jag kan nog räkna upp trettio pulsrelationer på rak arm (dock ej sextio inblandade personer... men hej, Puls har funnits rätt länge nu!).

Ja det är ju just det med avstånd... det är inte många namn här som dyker upp med "xxx bor i närheten av dig." =(. Jag skulle också nappa på aktivitetsdejt... är man på fikadejt sitter man ju hela tiden och oroar sig för att skvätta ut kaffet/tet eller om

Hmmmm... jag har ju ett klätterrep som väntar på sin jungfrutur... 😉

Jag har aldrig varit på en dejt i hela mitt liv. Det känns väldigt konstigt bakomfram sätt? Först ska man träffas för att träffas o bägge sitter o undrar när ska vi gå hem o kn**ll ehh sova sked ihop i stället för sitta här och käka bullar?!

Baxa upp en

Sofia: Du får vänta med cykelturen för jag åker till Island imorgon. Men sen så kan vi ju styra upp något:-)
Klipporna i huvudstaden är väl rätt ok. Något klättermekka är väl inte Stockholm, men det finns gott om klippor med bultade leder och det är ju br