Quote from Funbeat user on 19 August 2010, 13:16Nä, bakterier är fina grejer om de är där de ska vara :-). En tredjedel av vår avförings torrvikt består av bakterier. Det ni!
Källa: Lännergren, J. Fysiologi. Studentlitteratur, 2007,
Nä, bakterier är fina grejer om de är där de ska vara :-). En tredjedel av vår avförings torrvikt består av bakterier. Det ni!
Källa: Lännergren, J. Fysiologi. Studentlitteratur, 2007,
Quote from Funbeat user on 19 August 2010, 16:17Nu börjar de bli äckligt...
Nu börjar de bli äckligt...
Quote from Funbeat user on 19 August 2010, 18:35"Nu börjar de bli äckligt..."
Ikke før vi tar med streptokokker type alfa. de spiser deg opp innenfra.......
"Nu börjar de bli äckligt..."
Ikke før vi tar med streptokokker type alfa. de spiser deg opp innenfra.......
Quote from Funbeat user on 19 August 2010, 19:57Hemma gjorda energikakor kan det vara ngt?
Detta har jag gjort före semester och använt i backarna vid Gardasjön. Det har funkat jätte bra. Har en annan recept, hittade i en italiensk cykeltidning men den är på kontoret. Lycka till 🙂
100g valnötter, 1
Hemma gjorda energikakor kan det vara ngt?
Detta har jag gjort före semester och använt i backarna vid Gardasjön. Det har funkat jätte bra. Har en annan recept, hittade i en italiensk cykeltidning men den är på kontoret. Lycka till 🙂
100g valnötter, 1
Quote from Funbeat user on 20 August 2010, 07:34Nytt recept från Italien av energikakor:
ca 10 portioner
200 g sesamfrö
100 g skållade mandel
100 g honung
100 g socker (från sockerrör)
en nypa salt
Smält socker och honung på jätte låg värme. Tillsatt salt och när den kokar lägg i sesamfrön. Blanda och
Nytt recept från Italien av energikakor:
ca 10 portioner
200 g sesamfrö
100 g skållade mandel
100 g honung
100 g socker (från sockerrör)
en nypa salt
Smält socker och honung på jätte låg värme. Tillsatt salt och när den kokar lägg i sesamfrön. Blanda och
Quote from ellen olsson on 20 August 2010, 10:32Varför så mycket honung? Flytande honung har en rätt hög andel långsam fruktos.
Varför så mycket honung? Flytande honung har en rätt hög andel långsam fruktos.
Quote from Funbeat user on 20 August 2010, 10:44Ja, det är väl jättebra? En hel del snabbt socker och en del långsamt, då får man en bra skjuts uppåt av det snabba medan det långsamma spjälkas.
Mitt tips är Kung Stalles Maktkakor, de ger en bra kick och är ganska lättsmälta. De tog mig runt Vättern ut
Ja, det är väl jättebra? En hel del snabbt socker och en del långsamt, då får man en bra skjuts uppåt av det snabba medan det långsamma spjälkas.
Mitt tips är Kung Stalles Maktkakor, de ger en bra kick och är ganska lättsmälta. De tog mig runt Vättern ut
Quote from ellen olsson on 20 August 2010, 11:19I det där receptet är det betydligt mer fruktos än glukos. Det vill inte jag ha i energikakor. Lite fruktos är bra men det ska inte vara i majoritet.
I det där receptet är det betydligt mer fruktos än glukos. Det vill inte jag ha i energikakor. Lite fruktos är bra men det ska inte vara i majoritet.