Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Tack så gulliga ni är 🙂

Väskan är packad, uppackad för kontroll och packad igen. Löparskorna nerpackade, uppackade, runtflyttade och nerpackade igen. Hallen är full av spår från mina överloppshandlingar, men jag är så redo jag någonsin kommer att bli.

Lady Godiva- Det där är verkligen rätt inställning!!!!!

Lady G: Samma här, kollade just så jag hade packat ner strumporna, man vet ju aldrig... Nu blir det till att sitta uppe med sjukt barn, kanske inte världens bästa uppladdning men what can you do.

Jag är nervös för min att nåt ska strula; magen, att min

Lycka till Lady G!!
Va modig du är;)
Måste få rapport sedan,
funderar på att satsa på en mara men först nästa år

Lycka till Lady G!

Du är fantastisk!
Peppkramar från Evely

Underbar inställning Lady G!
Själv vågar jag inte ge mig på ett Marathon än. Vi gjorde tydligen vå premiärmil på samma dag, men jag har inte lyckats öka i sträcka i den omfattningen att jag klarar 4 mil.

Lycka till Lady G - och alla andra som ska spring

Är också duktigt impad av Ditt mod, Lady...jag sprang milen första gången en hel månad innan Dig, men är inte, varken kroppsligt eller mentalt, förberedd för en helmara än.

Halvmaradistansen känns/kändes mer hanterbar, så den satsar jag på ett par gånge

Det kommer att gå jättebra! Ta det lugnt bara.....och sedan lugnare ändå. Se till att njut av din resa. Kolla in omgivningarna, samspråka med dina medlöpare om tillfälle ges - det gör det hela mer intressant och trevligt. Drick mycket. Passa på att lägga

Loppet avklarat. Det blev 3:27:40. Är helnöjd med att komma under 3:30. Som jag trodde inga backar är underbart sista milen.

Bra jobbat alla!!! Tog mig också i mål. Tiden blev mer än 30 minuter bättre än mitt mål på 4:30.