Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Jag undrade varför han hade trikoloren på näsan och vad det kunde symbolisera tills jag insåg att det var den faktiska färgen på anknäbben... 😉

Det finns även näbbiga fransoser.

bild:http://jlhuss.blog.lemonde.fr/files/mitterrand_2.jpg

Smakar våfflorna bra? (passar på att fråga medan vi ändå är så långt ifrån ursprungsämnet... ;))

Kom synpunkter på att det var gullök istället för rödlök i romsåsen. Blev gott ändå 😉

Ajaj... Låter som att du gör farliga experiment i köket. 😉

Ser ut som om ni två borde öppna en direktkanal via PM om ni int redan har det.

Hur var dina våfflor Peter då? (och er alla andras?) (bättre nu?)

Det var ett råd i all välmening 😉

Jag sparar våffelexcesserna tills i morgon. Återkommer med recension då.

På fiket på jobbet sålde dom belgiska våfflor med drottningsylt o vispgrädde. Våfflorna lite tråkiga. Sylten för lite söt. Men grädden var god 🙂