Forum

Forum Navigation
Forum breadcrumbs - You are here:ForumCykelVad händer med benen?
You need to log in to create posts and topics.

Förstår egentligen inte frågan men skit samma.
Kolhydrater omvandlas till socker i kroppen som kroppen använder som energi, kan mätas i form av blodsockervärden. Dock har kroppen ingen bra lagringskapacitet av socker, varför denna energi relativt snabbt

Kan man tvinga fram mer "spjälkningsträning" genom att inte tillföra kolhydrater före och under passet och istället sänka hastigheten?

Det är det distansträningen går ut på, bland annat.

kolhydratspjälkning har inte det nåt med anerobt och mjölksyra och full satsning under kort och intensiv aktivitet att göra?

om man gnetar på i snacktempo så räcker väl kolhydraterna inte bara en utan flera timmar?

du säger att fruktsocker är snabbare än stärkelse men är inte Vitargo stärkelse?

oförbrukade kolhydrater omvandlas till fett är inte det en gammal myt?

Vid full satsning förbänner kroppen i huvudsak enbart kolhydrater iom att de är lättare för kroppen att omvandla till energi. Mjölksyra innebär slaggprodukter och brist på syre som kroppen inte blir av med. Mjölksyreträning går ut på att flytta den tröske

Myt eller sanning? Myten är att kolhydraterna i sig omvandlas till fett. Sanningen är att en kost bestående av mycket kolhydrater skapar ett högt blodsocker i kroppen. Det höga blodsockret gör att kroppen massproducerar insulin som bla gör att kroppens fe

Aha, det hon som har hela saningen och inget annat än sanningen.