Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Tack så väldigt för era tips. Jo, min plan var just att äta något ett par timmar innan starten. Typ medhavd smörgås. Vill inte heller riskera magproplem.
Lunch blir nog en liiiiten sallad utan räkor och kyckling. Vill inte riskera magproblem.
Frukost, hem

I år är det Maxim Orange/Lemon som sportdryck på Stockholms halvmara

Mer info på
http://www.stockholmhalfmarathon.se/start/content.cfm?Sec_ID=3090&Rac_ID=205&Lan_ID=1

Lunch på liten sallad? Jadu, akta dig för kalorierna... 😉 Bara du inte blir hungrig när det skall sprginas. Jag hade nog tagit emn något stadigare lunch vid 12-13-tiden, istället för att luras att ta något närmare inpå.

Ät som vanligt vetja!

Ät inte kebab, taco, salami lr pizza med gorgonzola före.

Oj jag hade trott alla ni grymt erfarna löpare skulle följa exakta scheman för mat på tävlingsdagen! 😉

Jag är inte så rutinerad men märker klar skillnad på vad jag äter innan. Kanske just därför? Medelsnabba kolhydrater (t ex pastasallad) 3 timmar innan

Sen beror det väl på vilken tid man vill och kan göra åxå. Det minsta jag har ätit innan ett marathonlopp det är en dubbelmacka å en kopp fika typ två timmar innan start. (Kolarmora Marathon då jag satte ut km-skyltarna!?) Jag gjorde väl en 4.30 typ...men

Christer. Elitlöpare är nog noga, men erfarna motionärer är väl snarare raka motsatsen. Många av oss ( troligen de flesta ) tar det med ro.
Vi är väl ibland t. o. m. slarviga.

Trådskaperskan är ju van att motionera så hon fixar det.

Som Kjell kan jag

Håller med K-G. Jag får väl räknas till gruppen erfarna motionärer och tenderar att börja allt senare med planeringen inför nästa tävling.

Det är ju egentligen inte bra. På lördag ska jag springa Ölands Marathon. den tävlingen börjar kl 17:00 och hade i