Quote from Funbeat user on 13 March 2012, 09:27Där har vi de 🙂 Tänkte att det skulle bli fel... Vad blir restprodukten när mjölksyran förbränns?
Där har vi de 🙂 Tänkte att det skulle bli fel... Vad blir restprodukten när mjölksyran förbränns?
Quote from Funbeat user on 13 March 2012, 09:28Kodioxid, skulle jag tro. Andas snabbt ut.
Kodioxid, skulle jag tro. Andas snabbt ut.
Quote from Jonny Persson on 13 March 2012, 09:29Slagget man pratar om brukar väl vara vätejoner och koldioxid.
Slagget man pratar om brukar väl vara vätejoner och koldioxid.
Quote from Funbeat user on 13 March 2012, 09:32Tack för bra och intressant länk.
Nästan så jag vill ge mig ut på ett tröskelass dirket för att testa detta i praktiken.
Tack för bra och intressant länk.
Nästan så jag vill ge mig ut på ett tröskelass dirket för att testa detta i praktiken.
Quote from Funbeat user on 13 March 2012, 09:37Så det man återställer är "PH-värdet" i muskeln?
Så det man återställer är "PH-värdet" i muskeln?
Quote from Funbeat user on 13 March 2012, 09:38Jag ser att folk kopplat det här med mjölksyra, spjälkningsprodukter, koldioxid, H+.
Men ett steg längre: vad händer med alla andra intra- och extracellulära funktioner och faktorer som påverkas av den förändrade miljön i muskeln och cirkulation efter e
Jag ser att folk kopplat det här med mjölksyra, spjälkningsprodukter, koldioxid, H+.
Men ett steg längre: vad händer med alla andra intra- och extracellulära funktioner och faktorer som påverkas av den förändrade miljön i muskeln och cirkulation efter e
Quote from Funbeat user on 13 March 2012, 10:06😀
😀
Quote from Funbeat user on 13 March 2012, 10:16Frida: Ingen förstod. Skaffa en räknesticka istället. 😉
Frida: Ingen förstod. Skaffa en räknesticka istället. 😉
Quote from Elias Engqvist on 13 March 2012, 10:20Fortsätt för XXX skull använda datorn Frida!!!
Fortsätt för XXX skull använda datorn Frida!!!
Quote from Funbeat user on 13 March 2012, 10:40Fria radikaler kanske?
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0006291X82801241
Fria radikaler kanske?
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0006291X82801241