Quote from Funbeat user on 11 October 2008, 14:09Ahhhh
tillbaka efter riktigt skön slowride på mtb;n vid Lövsta. Fika vid klipporna och besök på skulpturutställningen vid Görvälens slott. 2 timmar skönt dagsljus. (t+)
Ahhhh
tillbaka efter riktigt skön slowride på mtb;n vid Lövsta. Fika vid klipporna och besök på skulpturutställningen vid Görvälens slott. 2 timmar skönt dagsljus. (t+)
Quote from Funbeat user on 11 October 2008, 14:10simma hmm
det var länge sedan, det är ju jätteskönt om det inte är för mycket folk.
simma hmm
det var länge sedan, det är ju jätteskönt om det inte är för mycket folk.
Quote from Jan Lundquist on 11 October 2008, 16:31Hans: Man vet inte om det blir några högre höjder förrän man "provåkt".
Hans: Man vet inte om det blir några högre höjder förrän man "provåkt".
Quote from Funbeat user on 11 October 2008, 21:18nej det har du helt rätt i. Det är ju skönt att veta också så kan jag kika vidare därute efter något annat. Men middagen blev ju löjligt god, jag får nog köra repris på den längre fram.
nej det har du helt rätt i. Det är ju skönt att veta också så kan jag kika vidare därute efter något annat. Men middagen blev ju löjligt god, jag får nog köra repris på den längre fram.
Quote from Funbeat user on 11 October 2008, 21:27Så där får du väl inte säga utan att tala om vad du bjöd på!? 🙂 Bilder, recept och annat viktigt ska också bifogas. Kan ju vara skönt för Mamma Scan att få lite semester någon gång hon också... Inte för att jag är någon hejare i köket direkt, men man ka
Så där får du väl inte säga utan att tala om vad du bjöd på!? 🙂 Bilder, recept och annat viktigt ska också bifogas. Kan ju vara skönt för Mamma Scan att få lite semester någon gång hon också... Inte för att jag är någon hejare i köket direkt, men man ka
Quote from Funbeat user on 11 October 2008, 21:32det var, lite småplock till förätt: nachorolls, nachos, tacosås, moröttsstavar
och maten bestod av: oxfile med chevre och pinjenötter,
stek först sedan in i ugnen med osten och nötterna, tas ut när osten är lagom smält.
samt råriven potatis i ugn. Och en
det var, lite småplock till förätt: nachorolls, nachos, tacosås, moröttsstavar
och maten bestod av: oxfile med chevre och pinjenötter,
stek först sedan in i ugnen med osten och nötterna, tas ut när osten är lagom smält.
samt råriven potatis i ugn. Och en
Quote from Funbeat user on 11 October 2008, 21:33de där nachorollsen är JÄTTEGODA, köpte en påse till idag. Står i affärens taco-hylla.
🙂
de där nachorollsen är JÄTTEGODA, köpte en påse till idag. Står i affärens taco-hylla.
🙂
Quote from Funbeat user on 11 October 2008, 21:44Du verkar ju riktigt haj på det där! Ingen Mamma Scan så långt ögat når! Nachorollsen ska jag väl klara av att handla, resten får vi se... Jag kan villigt erkänna att matlagning inte är min starkaste sida. Jag kanske kan om jag vill, men oftast så vill ja
Du verkar ju riktigt haj på det där! Ingen Mamma Scan så långt ögat når! Nachorollsen ska jag väl klara av att handla, resten får vi se... Jag kan villigt erkänna att matlagning inte är min starkaste sida. Jag kanske kan om jag vill, men oftast så vill ja
Quote from Funbeat user on 11 October 2008, 21:58matlagning är väl ingen vardagsrutin hemma hos mig direkt.
Jag är storkund hos Sibylla, shushi-haket, kinesen, vietnamesen, grillen vid stationen,
salladsstället mm.Men nu ska jag bli lite bättre på att laga mat själv och håller just nu på att laga li
matlagning är väl ingen vardagsrutin hemma hos mig direkt.
Jag är storkund hos Sibylla, shushi-haket, kinesen, vietnamesen, grillen vid stationen,
salladsstället mm.
Men nu ska jag bli lite bättre på att laga mat själv och håller just nu på att laga li
Quote from Funbeat user on 11 October 2008, 22:00köpte faktiskt röda linser idag och ska laga det imorgon, i någon sorts gryta,
efter inspiration från Funbeat.
Det blir ju lite spännande, linser har jag aldrig gjort nån gång.
köpte faktiskt röda linser idag och ska laga det imorgon, i någon sorts gryta,
efter inspiration från Funbeat.
Det blir ju lite spännande, linser har jag aldrig gjort nån gång.