Forum

Forum Navigation
Forum breadcrumbs - You are here:ForumLöpningVARMT!
You need to log in to create posts and topics.

Ja, jag dricker också väldigt mycket om jag tränar eller inte ( c.3l vatten) ....Även igår tagit jag med mig en vatten flaska och druckit under träningen men ändå efter 40 min kände jag mig yr.
Nu ska jag också träna sent på kvällen säkert bli det lättare

Antingen springer de inte eller så sopar de banan med folk som är värmekänsliga 😉
De som är vana vid värme, uppvuxna i ständig värme, har väl härdats? Men även de vilar ju ofta på dagen och är mer aktiva mornar och kvällar.

Lingling: jojomän, morgonnyheterna utlovade skurar och svalka imorgon. Vi får väl se...

Jag försöker dricka på dagen så att vätskenivån är bra(när jag ska springa på eftermiddagen/kvällen)

Det gäller att känna efter hur mycket man kan ta ut sig. När det är så här varmt så går det inte att prestera lika bra som "vanligt".

Tidigt på morgonen är det svalt. Kanske inte så kul att gå ur sängen kl 5, men det är värt det när man kommit ut! Min hund är van att jogga myckt och blir så rastlös om vi är stilla för många dagar, men han tål värmen sämre än vad jag gör och "tvingar" mi

Ja nu mulnar det på och jag tror vi hörde åska förut ...
Men upp i ottan, det är inte så lätt, min lilla fröken vill gärna sova på mornarna, bredvid mig 🙂 Då är det svårt att gå upp, äta och dra iväg!

Det går jättebra att träna fast det är varmt. Kör in skallen under vattenkranen innan bara - är det riktigt varmt kan man med fördel duscha hela sig förresten! (Med kläderna på, alltså. Att hoppa i en sjö halvvägs kan också rekommenderas. Men då kan man t

Ha, jag funderade på att springa ut i havet nu när vi var borta, men havsvatten i träningskläderna ... det räckte med sanden - hur får man bort den ur strumporna??? och skorna?

Lingling, man tar av skorna innan man hoppar i! Och att springa med (bräckt) vatten i kläderna... hört talas om triathlon? 😉

Isch, badar man inte sist? Jo det har jag nog hört förresten ... 😉

Mern sanden, sanden, den kommer in i skorna av att springa på stranden, springer helst inte med skorna i händerna hela vägen 🙂 Föskräcklig är den iaf!