Quote from Funbeat user on 20 March 2010, 10:25Lek snäll nu... Smiter iväg för att överdosera på kidsen. Försök hålla er under 800 inlägg nu idag... (#) 😉
Lek snäll nu... Smiter iväg för att överdosera på kidsen. Försök hålla er under 800 inlägg nu idag... (#) 😉
Quote from Funbeat user on 20 March 2010, 10:27Leka snäll? Mmm. Det kanske jag kan göra... 😉 Ha en underbar dag med kidsen, Magnus! (H)
Leka snäll? Mmm. Det kanske jag kan göra... 😉 Ha en underbar dag med kidsen, Magnus! (H)
Quote from Funbeat user on 20 March 2010, 10:29Kenny: Ja jag håller med dig om det där med vattnet, är riktigt irriterande när man har en fin kycklinfilé och den krypmper till jag vet inte vad efter den fräst till i stekpannan. Det andra tror jag på 🙂 För liten erfarenhet av riktiga kycklingar för at
Kenny: Ja jag håller med dig om det där med vattnet, är riktigt irriterande när man har en fin kycklinfilé och den krypmper till jag vet inte vad efter den fräst till i stekpannan. Det andra tror jag på 🙂 För liten erfarenhet av riktiga kycklingar för at
Quote from Funbeat user on 20 March 2010, 10:29Ha en bra dag, ska försöka hålla mig i skinnet, och åtminstone försöka se snäll ut.
Ha en bra dag, ska försöka hålla mig i skinnet, och åtminstone försöka se snäll ut.
Quote from Funbeat user on 20 March 2010, 10:32Jag tror att tipset är att fräsa på för att få färg, sedan lägga på ett lock och ta ner temperaturen rejält för att få köttet genomkokt, och inte brassa på fullt hela tiden så att köttet inte torkar ut. Är det bitar kan man göra en väldigt tunn och enkel
Jag tror att tipset är att fräsa på för att få färg, sedan lägga på ett lock och ta ner temperaturen rejält för att få köttet genomkokt, och inte brassa på fullt hela tiden så att köttet inte torkar ut. Är det bitar kan man göra en väldigt tunn och enkel
Quote from Funbeat user on 20 March 2010, 10:34God förmiddag alle samman!
Kenny: Jag kan hänga med och starta ett företag där, och så tar vi även med Emelie som har utbildning inom den branschen 😉
*Är inte alls avis på dig som får vara där*
God förmiddag alle samman!
Kenny: Jag kan hänga med och starta ett företag där, och så tar vi även med Emelie som har utbildning inom den branschen 😉
*Är inte alls avis på dig som får vara där*
Quote from Funbeat user on 20 March 2010, 10:34Fredrik: Hmm... Ska testa nästa gång jag ger mig på kyckling igen. Har inte ätit kyckling sen jag åt take-away från stället här i krokarna... De skär sin i småbitar och wokar det, så det blir inte som du beskriver.
Fredrik: Hmm... Ska testa nästa gång jag ger mig på kyckling igen. Har inte ätit kyckling sen jag åt take-away från stället här i krokarna... De skär sin i småbitar och wokar det, så det blir inte som du beskriver.
Quote from Funbeat user on 20 March 2010, 10:36Sessan: Mmm... Det låter som en plan! 😀
Sessan: Mmm... Det låter som en plan! 😀
Quote from Funbeat user on 20 March 2010, 10:38Jenny & Sessan: Kan ni inte samtidigt dra igång någon form av adventure travel business i Jura? Jag blev lite kär i tanken på att MTB:a där nere efter Jennys film häromdagen... (H:)
Jenny & Sessan: Kan ni inte samtidigt dra igång någon form av adventure travel business i Jura? Jag blev lite kär i tanken på att MTB:a där nere efter Jennys film häromdagen... (H:)
Quote from Funbeat user on 20 March 2010, 10:39Klart det är! Herregud, vi kan ju lugnt ha året runt beläggning 😉
Vet om massvis med folk som skulle komma till just vårt ställe i så fall
Klart det är! Herregud, vi kan ju lugnt ha året runt beläggning 😉
Vet om massvis med folk som skulle komma till just vårt ställe i så fall