Forum

Forum Navigation
Forum breadcrumbs - You are here:ForumSINGELOnsdagssvammel...
You need to log in to create posts and topics.

nice:-) skulle nog inte fatta så mycket men låter ju intressant...
Har du skrivit en avhandling? pratat inte om den, iaf inte 72ggr på 2h, det är fak´tiskt jätte jobbigt, ungefär lika jobbigt som föreläsaren som berättade att han fått sina byxor (skit fu

Dåliga lärare finns det också tt om - jag skyller mitt tidigare bristande fysikintresse på en viss högstadielärarinna i ämnet som inledde en lektion om acceleration och retardation med:
"här har jag nu min röda, lilla vagn... om jag drar i snöret, så går

Har tagit det första steget mot att få en fungerande lampa över matbordet, dvs sett till att det faktiskt finns el i uttaget som verkade som avsett för ändamålet och sett till att det finns en dimmer på vägen dit.

Nu fattas bara själva lampan då. Är lit

Emelie: Absolut! Jag ska undvika såna storys... 😀

Fredrik: De där lamporna är toksnygga! (t+)

Fredrik, köp lampan på IKEA på singelträffen där. Du hittar säkert nån tjej som hjälper dig att skruva i glödlampan.

Jag har inte hittat nån lampa där som fallit i smaken, men det är ju onekligen billigt, så det kanske skulle vara värt det bara av den anledningen.

Fredrik köper du en sån lampa och visar den för en tjej så kommer du inte vara singel så länge till, de är ju tok snygga:D

Hmmm, jag hade ju nåt lite hoppats att min attraktionskraft kunde vara nåt större än, eller åtminstone en par med, en taklampas. Men inser att det kanske inte är så.

nu skall du inte se detså, du skall se det som att, det kanske är lättare med en snygg lampa man behöver ju en inkörsport ibland;)

Än så länge har jag bara en snygg dimmer. Nu har jag rivit bort ett annat uttag som inte fyllde nån funktion och ägnar mig åt att försöka reda ut en felaktig trappkoppling.