Forum

Forum Navigation
Forum breadcrumbs - You are here:ForumLöpningRunners World, continued...
You need to log in to create posts and topics.

Tack o lov så gör jag min egen pizza med Jamon Serrano, mozzarella, annanas och egen pizzasås.
Fan, nu får klämma en sådan där 800-900 grammare igen.
Efter ett fyra o ½ timmespass så är jag värd det!

Kl 17 blir lagom, efter mina två vitlöksbaguetter som

David, du kan få laga pizza vid nästa Funbeat-träff. Låter syndigt gott.

Ananas på pizza borde ge dödsstraff. Söt mat varmt är ju bara hemskt! Fy David! FY!

Nu har man kört lite rodelträning och börjar funderar på maten så man kan köra imorgon.

Jag kan rekommendera Ringstorps Pizzeria här i staden om ni har vägarna förbi.
Min egen variant är mer exklusiv och påträffas möjligen i Norge.

Karl: Då har du aldrig ätit Sursött sås på Kinaresturang utomlands?

Håller med Karl. Varm frukt och annat sånt sött är inget vidare. Påminner mig om den vidriga saftsåsen man blev tvingad att slörpa i sig i grundskolan.

Pizzeria Babylon ska det vara! Bästa starka såsen i stan!

David: Har ätit det ja, tyckt om? NEJ!

Nu menade jag inte i Växsjö.

Rasmus, du vet att de flesta kvalitétsställen penslar brödet med olivolja samt ringlar olivolja över pizzan för att den ska få bättre smak och att de använder Mozzarella istället för "hushållsost".

Sen att beräkna enbart på bröd och ost är ju dumt, du må