Forum

Forum Navigation
Forum breadcrumbs - You are here:ForumLöpningGel - Ja? Nej? Hur? Vilken?
You need to log in to create posts and topics.

Ja, och jag skrev också hur mycket en gel motsvarade i dextrosol. Redan i det första inlägget. Käka du ett paket dextrosol medan jag petar i mig två geler.

Jag har stor erfarenhet av dextrosoltuggande och knaprar i mig drygt 1 paket per timme på LL30 och mara (förutom i år då magen krampade och det bara blev ett drygt paket på hela maran). Även på halvmara knaprar jag i mig ett drygt paket.

Knepet är att he

Ni är som kolibrier.

Du får uttala dig när du börjar springa David.

Jag körde mest geler på min första halv ironman. På cyklingen vart det några marsipanbröd men på löpningen var det uteslutande gel.

Jag började springa för ett halvsekel sedan.

Fasen, marsipanbröd lät jäkligt schysst:-)
Det borde man ju kunna springa på också?

Inget jag är sugen på att mula i mig i 3:35/km!

Nä, gränsen för just marsipanbröd tror jag går ungefär vid 4:15-tempo. 😉
Däremot lär plommon i Madeira funka väldigt bra mellan 3:30-4:15.

Nja, ge mig femminutersfart och det mesta är ätbart. 🙂 Kanske 4:30/km kan vara någon sorts gräns det det mer lättsmälta funkar för mig. Som chokladbollar eller mazariner.

Varför inte spara ännu mer av pengarna och tugga vanligt bitsocker?