Quote from Fredric Lagerström on 7 January 2010, 10:48Sofie* Vore kul om du skriver sen vad du kom fram till på Stadium, jag går o lurar lite på långfärdsskrisko my self. Ang shopping så ska jag shoppa ski vax o valla idag.
Och... d morn allihopa! 🙂 Brr kallt här på min arbetsplats idag, brukar vara varmt
Sofie* Vore kul om du skriver sen vad du kom fram till på Stadium, jag går o lurar lite på långfärdsskrisko my self. Ang shopping så ska jag shoppa ski vax o valla idag.
Och... d morn allihopa! 🙂 Brr kallt här på min arbetsplats idag, brukar vara varmt
Quote from Funbeat user on 7 January 2010, 10:48Tyst, bara tyst, Bruse! Dom var ändå DA, så det så! Gör dom bättre själv nästa gång... (H)
Tyst, bara tyst, Bruse! Dom var ändå DA, så det så! Gör dom bättre själv nästa gång... (H)
Quote from Funbeat user on 7 January 2010, 10:50Lite ströbröd blandat med mjölk i smeten gör också tricket, så slipper man ta sig till IKEA för att få köttbullar som håller ihop... *tipsa*
På IKEA köper jag för övrigt alltid lågenergilampor och nåt från kökspryttelavdelningen - som en ny skärbräda, (vi
Lite ströbröd blandat med mjölk i smeten gör också tricket, så slipper man ta sig till IKEA för att få köttbullar som håller ihop... *tipsa*
På IKEA köper jag för övrigt alltid lågenergilampor och nåt från kökspryttelavdelningen - som en ny skärbräda, (vi
Quote from Funbeat user on 7 January 2010, 10:50Ja, det kan jag göra Aadu! Det blir inga värsting-grejer utan gissar på Everest. Lite budget kanske, men det kostar ju ändå. Men jag berättar sen vad det blev 🙂
Ja, det kan jag göra Aadu! Det blir inga värsting-grejer utan gissar på Everest. Lite budget kanske, men det kostar ju ändå. Men jag berättar sen vad det blev 🙂
Quote from Funbeat user on 7 January 2010, 10:52Jessie: Jag vet, men använde hur mkt ströbröd som helst och ändå blev dom helt lösa! Använde dock vatten till... stod så i receptet (#)
Jessie: Jag vet, men använde hur mkt ströbröd som helst och ändå blev dom helt lösa! Använde dock vatten till... stod så i receptet (#)
Quote from Funbeat user on 7 January 2010, 10:54Knepigt Sofie... fast själv hackade jag lök till mina allra första köttbullar och det blev ju på tok för stora bitar så köttbullarna föll isär eller bestod till hälften av lök. (t-) Men efter att jag lärt mig att RIVA löken istället så blev det stor skill
Knepigt Sofie... fast själv hackade jag lök till mina allra första köttbullar och det blev ju på tok för stora bitar så köttbullarna föll isär eller bestod till hälften av lök. (t-) Men efter att jag lärt mig att RIVA löken istället så blev det stor skill
Quote from Fredric Lagerström on 7 January 2010, 10:56Men Sofie. Min mamma lärde mej att det är ägg som får köttbulle smeten att hålla ihop. Ströbrödet är i princip bara utfyllnad. 😉
Psssst. Jag ska kolla lite själv på skriskogrejjer i em tror jag. Everest alltså...ok.
Men Sofie. Min mamma lärde mej att det är ägg som får köttbulle smeten att hålla ihop. Ströbrödet är i princip bara utfyllnad. 😉
Psssst. Jag ska kolla lite själv på skriskogrejjer i em tror jag. Everest alltså...ok.
Quote from Funbeat user on 7 January 2010, 10:59Det sägs att för att bli riktigt duktig på nånting så krävs det 10 000 timmars övning.
Bara att börja laga köttbullar...
Det sägs att för att bli riktigt duktig på nånting så krävs det 10 000 timmars övning.
Bara att börja laga köttbullar...
Quote from Funbeat user on 7 January 2010, 11:0010000? Jaklar, har ska klattras! 🙂
1h per dag, 333 dagar per ar = 30 ar.
OJ!
Sakert att det var 10 000??
10000? Jaklar, har ska klattras! 🙂
1h per dag, 333 dagar per ar = 30 ar.
OJ!
Sakert att det var 10 000??
Quote from Fredric Lagerström on 7 January 2010, 11:02Just det Jessie! Att riva löken är en av nycklarna till framgång! (t+)
Just det Jessie! Att riva löken är en av nycklarna till framgång! (t+)