Forum

Forum Navigation
Forum breadcrumbs - You are here:ForumTriathlonIronmanblåbär 2016
You need to log in to create posts and topics.

Jag kör Kalmar för andra gången och minns Kalmarsidan av cyklingen som tråkig, kuperad och långsam. Men det kan bero på att jag var ganska sliten.
I höst kommer det gå jäkligt fort de sista 6 milen. 🙂

kul,
Låter som nått värt att se fram emot och sikta på, blir att skriva in i raceplan. 🙂 Ett ärovarv med krafter kvar på Kalmar sidan. Det får inte gå ut över delmålet att komma av cyklingen i gott skick inför löpningen.

hoppas er träning och uppladdning för tävlingssäsongen går bra. Nu börjar det roliga med sol, bra väder och inbjudande sjöar , dessutom närma sig Alvaret och frågorna poppar oundvikligen upp.

Det var drygt en månad sedan förra inlägget men jag kör på e

Jag lägger mig nog på cirka 78-80% av ftp på IM. Halva har jag inte kört på länge men skall köra Kronborg så jag kan ju återkoppla efter det. Löpningen brukar jag inte stirra så mycket på puls eller fart (bortsett från att inte gå för fort första varvet r

Bra input, detta är ju okänd mark så uppskattat. Jag såg även nedan länkar som indikerar ett tak på 85% ftp för HIM och multiplicera HIM tiden med 2.1 för att få ett hum om vilken IM tid som kan vara rimlig att planera för.

Så med ditt svar och artikla

Jag körde Kronborg förra året, jättetrevlig tävling!

Här kommer länken till Joe Friels resonemang i frågan. Ha så kul!

http://home.trainingpeaks.com/blog/article/how-to-cheat-by-using-a-power-meter-in-an-ironman

(t+) , perfekt... här finns vad som behövs för att lägga upp en bra plan.

rent praktiskt, vilka värden på datorn/klockan är bäst att titta på för att hålla sig på sin plan tycker ni. jag har kört ned rent W på cykeldatorn för att styra intensiteten och

http://www.wiggle.se/zoggs-predator-flex-polariserade-simglasogon-exklusivt-hos-wiggle/

Dessa har funkat bra i sol (och mulet)
http://www.olanderswim.se/simglasogon/ow-goggles/aqua-sphere-kayenne-polarized