Quote from Elias Engqvist on 17 March 2011, 08:23Ägg och bacon lär vara bra. Med lite havregrynsgröt till efterrätt!
Ägg och bacon lär vara bra. Med lite havregrynsgröt till efterrätt!
Quote from Funbeat user on 17 March 2011, 08:40In med träpinnen i munnen och kör bara!
In med träpinnen i munnen och kör bara!
Quote from Funbeat user on 17 March 2011, 11:06Kreatin är inget onaturligt i sig. Den vanligaste framställningen är väl att mala ner benrester från kor. Smaskigt.
Kreatin är inget onaturligt i sig. Den vanligaste framställningen är väl att mala ner benrester från kor. Smaskigt.
Quote from Funbeat user on 17 March 2011, 11:13Benrester från kor. Jag blir torr i halsen. (t-)
Ägg och bacon. Låter som ljuv musik. (t+)
Benrester från kor. Jag blir torr i halsen. (t-)
Ägg och bacon. Låter som ljuv musik. (t+)
Quote from Funbeat user on 17 March 2011, 11:19Jag råkade nämna det här med kreatin för en tränande vegetarian och fick frågan om framställningen. Slakteriavfall låter väl nära till hands men finns det några syntetiska preparat?
Jag råkade nämna det här med kreatin för en tränande vegetarian och fick frågan om framställningen. Slakteriavfall låter väl nära till hands men finns det några syntetiska preparat?
Quote from Funbeat user on 17 March 2011, 11:23"Kreatin som man köper på burk är framtagit genom kemiska reaktioner och kommer inte från kött."
Från Kolozzeum.
http://www.kolozzeum.com/forum/showthread.php?t=105194
"Kreatin som man köper på burk är framtagit genom kemiska reaktioner och kommer inte från kött."
Från Kolozzeum.
http://www.kolozzeum.com/forum/showthread.php?t=105194
Quote from Funbeat user on 17 March 2011, 11:32OK, bra tack.
OK, bra tack.
Quote from Funbeat user on 17 March 2011, 17:19Hade en fråga till men ser att jag inte hinner nu...
Mina två välmarmorerade entrecôter får nämneligen inte stekas mer än max 1,5 minut per sida, man vill ju ha dem röda & smarriga. Måste sticka 😉
bild:http://thumbs.dreamstime.com/thumb_408/1244675106k
Hade en fråga till men ser att jag inte hinner nu...
Mina två välmarmorerade entrecôter får nämneligen inte stekas mer än max 1,5 minut per sida, man vill ju ha dem röda & smarriga. Måste sticka 😉
Quote from Funbeat user on 17 March 2011, 17:52Anders L, ser gott ut men saknas det inte lite sås och ett glas rött? 😉
Anders L, ser gott ut men saknas det inte lite sås och ett glas rött? 😉
Quote from Funbeat user on 17 March 2011, 17:56En fråga som iofs inte gäller mig eller er andra som äter kött/fisk/tillskott.
Jag har en kollega som är vegetarian och inte äter kreatintillskott. Hur får han i sig kreatin?
En fråga som iofs inte gäller mig eller er andra som äter kött/fisk/tillskott.
Jag har en kollega som är vegetarian och inte äter kreatintillskott. Hur får han i sig kreatin?