Quote from Funbeat user on 22 March 2010, 18:22Nej, men jag tror mig veta en del om träning o fysiologi.
Nej, men jag tror mig veta en del om träning o fysiologi.
Quote from Funbeat user on 22 March 2010, 18:39Jag brukar köpa sportdryck.
Jag brukar köpa sportdryck.
Quote from Funbeat user on 22 March 2010, 19:18och vad är fel i resonemanget?
och vad är fel i resonemanget?
Quote from Funbeat user on 22 March 2010, 21:20I marathontävlingen i 1912 års OS i Stockholm så sprang de tre bästa in på följande tider:
1) Kenneth McArthur, Sydafrika, 2:36:54,8
2) Christian Gitsham, Sydafrika, 2:37:52,0
3) Gaston Strobino, USA, 2:38:42,4Marathonet mätte visserligen bara 40,2 km
I marathontävlingen i 1912 års OS i Stockholm så sprang de tre bästa in på följande tider:
1) Kenneth McArthur, Sydafrika, 2:36:54,8
2) Christian Gitsham, Sydafrika, 2:37:52,0
3) Gaston Strobino, USA, 2:38:42,4
Marathonet mätte visserligen bara 40,2 km
Quote from Funbeat user on 22 March 2010, 21:32"Om man pratar fettförbränning så är inte det samma sak som soppatorsk. Bara att det är jobbigare, men som du har läst så tar glykogenet slut på en timma.
Dricker då sportdryck så påverkas du marginellt.
Dvs att springa längre än en timma innebär fettförb
"Om man pratar fettförbränning så är inte det samma sak som soppatorsk. Bara att det är jobbigare, men som du har läst så tar glykogenet slut på en timma.
Dricker då sportdryck så påverkas du marginellt.
Dvs att springa längre än en timma innebär fettförb
Quote from Funbeat user on 22 March 2010, 21:38Drack man inte kaffe och te förr... Koffeinet i kaffet har väl varit känt länge och mineraler och salter i te.
Ja du, 10-delar verkar ju vara overkill...
Drack man inte kaffe och te förr... Koffeinet i kaffet har väl varit känt länge och mineraler och salter i te.
Ja du, 10-delar verkar ju vara overkill...
Quote from Funbeat user on 22 March 2010, 21:38Stryknin var populärt.
Stryknin var populärt.
Quote from Funbeat user on 22 March 2010, 21:48Och vem är det förresten som påstår att atleterna från 1912 inte hade koll på vad de stoppade i sig?
Var det för att det inte fanns en uppsjö av tillskottsfabrikanter då?
http://sv.wikipedia.org/wiki/Kvacksalvare
Och vem är det förresten som påstår att atleterna från 1912 inte hade koll på vad de stoppade i sig?
Var det för att det inte fanns en uppsjö av tillskottsfabrikanter då?
http://sv.wikipedia.org/wiki/Kvacksalvare
Quote from Funbeat user on 22 March 2010, 21:48Manne,
Vilket av det?
fettförbränning är ju normal förbränning.Du kan inte ersätta glykogenförbrukningen i samma takt som den tar slut.
Kroppen kan max ta upp 1 gram kolhydrat per minut dvs 4 kcal och du bränner runt 20 per minut- Spelar ingen roll om
Manne,
Vilket av det?
fettförbränning är ju normal förbränning.
Du kan inte ersätta glykogenförbrukningen i samma takt som den tar slut.
Kroppen kan max ta upp 1 gram kolhydrat per minut dvs 4 kcal och du bränner runt 20 per minut- Spelar ingen roll om
Quote from Funbeat user on 22 March 2010, 21:58Säg det till hans kropp: www.karimartens.se
Eller deras: www.enduroman.com
Eller...
Hur mycket kan man ta av kroppens depåer mer än till de tar slut?
Hur snabbt tar kroppen upp det den behöver?
När tar den slut?
Tar den ens slut?Ett enkelt svar: -Det
Säg det till hans kropp: http://www.karimartens.se
Eller deras: http://www.enduroman.com
Eller...
Hur mycket kan man ta av kroppens depåer mer än till de tar slut?
Hur snabbt tar kroppen upp det den behöver?
När tar den slut?
Tar den ens slut?
Ett enkelt svar: -Det