Igår experimenterade jag med risotto igen, det är en tacksam maträtt att leka med.
BILD:http://i243.photobucket.com/albums/ff148/LadyG_photo/risotto.jpg
(Bilden gör tyvärr inte risotton riktig rättvisa, men det är grymt svårt att fotografera mat.)
Visst ser det lite bisarrt ut, men det smakade väldigt gott. Tyvärr kom rödbetssmaken bort lite, arboririset är väldigt smakstarkt i sig och tar ganska lätt överhanden så jag borde kanske rivit ner två rödbetor istället för en.
Nästan vilket stekt kött som helst passar bra till det här, det går ganska fort att göra och när risotton är klar är det bara att lägga upp en sked gröna ärtor eller brysselkål, så har du en färgstark tallrik mat att kasta dig över.
Tycker mest det ser ut som tomatkross …
Men så tråkiga ni är 🙂
Färgstark mat är inspirerande ju 🙂
haha jag håller nästan med Lena 😉
Det här blogginlägget hade nog blivit bättre utan bild…. 🙂
Appappapp! Nu ska vi inte förstöra en i övrigt fullt fungerande maträtt med brysselkål. FY! 😉