Jenny Nae: November

8 December 2020

Nu har december kommit igång och det är lite ljusare igen med all belysning i allas trädgårdar. Men det är ändå lite grått i vardagen med alla restriktioner och många kan inte längre gå till simhallen eller gymmet, men vi får inte sluta kämpa och träna det vi kan för vår hälsa är så viktig på lång sikt. Försök hitta alternativa sätt att umgås med dina träningskompisar på. I min klubb har vi börjat med gemensamma styrkepass via digitala plattformar vilket är jättekul! Det ger gemenskap och motivation samtidigt! 😀 Testa gärna detta med några kompisar.

 

För min egen del flöt träningen på bra första halvan av november men sen för 3 veckor sen fick jag ont i vä knä och har knappt kunnat springa sen dess. Så det har blivit fokus på cykel och simning för mig den senaste tiden. Jag har fördelen att kunna simma för tillfället vilket jag är väldigt tacksam för nu när löpningen har fått ta en paus. Det är troligen inte allvarligt med knät men jag kommer inte stressa det då det är långt kvar till tävlingssäsong. Jag kunde under förra veckan genomföra 2 kortare joggpass, inte helt smärtfritt men på väg åt rätt håll.

 

Vad önskar du dig av tomten i år!?

Jag önskar mig att kunna springa obehindrat och smärtfritt igen och självklart att vi kan återgå till en lite mer normal vardag igen och få tävla igen under 2021! Det hade varit underbart! Sköt om er och håll avstånd så att vi kan fira jul med våra nära och kära!

Med vänliga hälsningar
Jenny

0 Comments

Submit a Comment

Please Login to Comment.

Lisa springer vidare med östgötska sjöar

Låt Lisa för alltid vara Lisa. A:s farfar är nu uppe hos min morfar, farfar mormor och farmor. Nej man är tyvärr inte för alltid ung. Vi skickar...

Loulou Eriksson: Så lurade vi ut barnen

Nej, jag vill inte, måste göra klart det här Nej, jag vill inte, det är för kallt Nej, jag vill inte, det är för varmt Våra två yngsta hade alltid...

LISA SPRINGER VIDARE RUNT EN LUND AV JÄRN OCH FICK ONT I EN HÄL 🙂

Det är nytt år. Söndag morgon. Kaffe. Ensam i bilen. Minus ute. Trots att ja tyckte ja sov lite för länge som till 8 så fångar ja otrolig soluppgång...

Loulou Eriksson: Från 50 steg till 10.000

November och december som gick har varit tunga. Mörkt och trist, solen har knappt varit synlig alls. Jag brukar ändå ta mig igenom de mörka...

Jenny Nae: Summering 2020 & mål 2021

Så hur ska jag summera 2020 - året började bra men slutade snabbt! Det var året med många besvikelser men också tid för reflektion och tacksamhet!...

Uppdaterade och Förbättrade Appar

Newsletter in English  Vi jobbar vidare med att förbättra paceUP!-appen både för Android och iOS. De senaste uppdateringarna som lanserats nu i...

2020 Q4 – SEASON WINNER!

English text after the Swedish version Ett STORT grattis till Lisa som tog hem den sista paceUP!-säsongen 2020! Här kommer en intervju med vinnaren:...

paceUP! Nyhetsbrev December 2020

Newsletter in English  Snabba på och hämta en kopp kaffe – det är dags för månadens läsning från paceUP! God fortsättning! Hoppas du har haft en...

The December Challenge

Det är dags för Decemberutmaningen! Från och med den 7/12 till och med den 13/12 pågår tävlingen där du har chans att vinna träningskläder från...

paceUP! Nyhetsbrev November 2020

Newsletter in English  Snabba på och hämta en kopp kaffe - det är dags för månadens läsning från paceUP! The paceUP! Community! Lär känna vårt...

Lisa springer vidare med östgötska sjöar

Låt Lisa för alltid vara Lisa. A:s farfar är nu uppe hos min morfar, farfar mormor och farmor. Nej man är tyvärr inte för alltid ung. Vi skickar...

Loulou Eriksson: Så lurade vi ut barnen

Nej, jag vill inte, måste göra klart det här Nej, jag vill inte, det är för kallt Nej, jag vill inte, det är för varmt Våra två yngsta hade alltid...

LISA SPRINGER VIDARE RUNT EN LUND AV JÄRN OCH FICK ONT I EN HÄL 🙂

Det är nytt år. Söndag morgon. Kaffe. Ensam i bilen. Minus ute. Trots att ja tyckte ja sov lite för länge som till 8 så fångar ja otrolig soluppgång...

Loulou Eriksson: Från 50 steg till 10.000

November och december som gick har varit tunga. Mörkt och trist, solen har knappt varit synlig alls. Jag brukar ändå ta mig igenom de mörka...

Jenny Nae: Summering 2020 & mål 2021

Så hur ska jag summera 2020 - året började bra men slutade snabbt! Det var året med många besvikelser men också tid för reflektion och tacksamhet!...

Want new articles before they get published?
Subscribe to our Awesome Newsletter.