Jenny Nae: November

8 December 2020

Nu har december kommit igång och det är lite ljusare igen med all belysning i allas trädgårdar. Men det är ändå lite grått i vardagen med alla restriktioner och många kan inte längre gå till simhallen eller gymmet, men vi får inte sluta kämpa och träna det vi kan för vår hälsa är så viktig på lång sikt. Försök hitta alternativa sätt att umgås med dina träningskompisar på. I min klubb har vi börjat med gemensamma styrkepass via digitala plattformar vilket är jättekul! Det ger gemenskap och motivation samtidigt! 😀 Testa gärna detta med några kompisar.

 

För min egen del flöt träningen på bra första halvan av november men sen för 3 veckor sen fick jag ont i vä knä och har knappt kunnat springa sen dess. Så det har blivit fokus på cykel och simning för mig den senaste tiden. Jag har fördelen att kunna simma för tillfället vilket jag är väldigt tacksam för nu när löpningen har fått ta en paus. Det är troligen inte allvarligt med knät men jag kommer inte stressa det då det är långt kvar till tävlingssäsong. Jag kunde under förra veckan genomföra 2 kortare joggpass, inte helt smärtfritt men på väg åt rätt håll.

 

Vad önskar du dig av tomten i år!?

Jag önskar mig att kunna springa obehindrat och smärtfritt igen och självklart att vi kan återgå till en lite mer normal vardag igen och få tävla igen under 2021! Det hade varit underbart! Sköt om er och håll avstånd så att vi kan fira jul med våra nära och kära!

Med vänliga hälsningar
Jenny

0 Comments

Submit a Comment

Please Login to Comment.

Lisa springer vidare med en smile and wave festival och vmkvartett

Vi gjorde ett val! Vi skapade vår Smile and Wave festival! I la France och vi kan i Cannes. Nu spelas den ärliga, roliga och häftiga film upp om hur...

Loulou Eriksson: Mina bästa lyssnartips för promenaden

Jag har aldrig varit bra på att lyssna på radion hemma. Man förflyttar sig hela tiden och om radion står på får jag svårt att hålla ordning på...

Lisa springer vidare med Stockholm ❤ Lisahjärtat

Mina tankar som jag skrev för exakt en vecka sedan. Efter en måndag ute i naturen, som jag aldrig berättade om att jag publicerat får ni gärna läsa...

Jenny Nae: Å-simmet

Så var året sista open water simning gjord. Den 15 september gick Å-simmet, en öppetvatten tävling där mansimmar 3300 m i Lödde Å i skåne. Denna...

Frida Södermark: Mara med Klara

Inte trodde jag att det så snart efter Klaras födsel skulle bli tal om mara. Men om två veckor ganska exakt så är det dags och med ett snabbare mål...

paceUP! Nyhetsbrev – augusti 2022

Augusti månad och vi är tillbaka efter en välförtjänt sommarledighet 🙂 Det är nu vi förväntas vara pigga och ska kunna prestera som aldrig förr, och...

Coast to Coast USA – på cykel!

Jonas Albäck har gjort en ’Coast to Coast’ på cykel och ligger efter det etta i paceUP!s Topp 100 liga. Vi fick möjligheten att intervjua honom om...

Intervju med vinnaren av den 3:e säsongen 2021!

STORT grattis till Kjell-Arne, vinnaren av den 3:e paceUP!-säsongen 2021! Här kommer en kort intervju med vinnaren: Namn: Kjell-Arne Ålder: 73 år...

Intervju med vinnaren av den 2:a säsongen 2021!

STORT grattis till Anna, vinnaren av den 2:a paceUP!-säsongen 2021! Här kommer en kort intervju med vinnaren: Namn: Anna Rolin Ålder: 53...

Jennys Sommarutmaning

Idag är sista dagen av Frida Södermarks Sommarutmaning, så glöm inte att logga dina sista pass idag 🌼. Varje aktivitet är en chans att vinna!...

Lisa springer vidare med en smile and wave festival och vmkvartett

Vi gjorde ett val! Vi skapade vår Smile and Wave festival! I la France och vi kan i Cannes. Nu spelas den ärliga, roliga och häftiga film upp om hur...

Loulou Eriksson: Mina bästa lyssnartips för promenaden

Jag har aldrig varit bra på att lyssna på radion hemma. Man förflyttar sig hela tiden och om radion står på får jag svårt att hålla ordning på...

Lisa springer vidare med Stockholm ❤ Lisahjärtat

Mina tankar som jag skrev för exakt en vecka sedan. Efter en måndag ute i naturen, som jag aldrig berättade om att jag publicerat får ni gärna läsa...

Jenny Nae: Å-simmet

Så var året sista open water simning gjord. Den 15 september gick Å-simmet, en öppetvatten tävling där mansimmar 3300 m i Lödde Å i skåne. Denna...

Frida Södermark: Mara med Klara

Inte trodde jag att det så snart efter Klaras födsel skulle bli tal om mara. Men om två veckor ganska exakt så är det dags och med ett snabbare mål...

Want new articles before they get published?
Subscribe to our Awesome Newsletter.