Men sen då…?

23 November 2016

Kör idag sista gången på program 2 av PT Frejs träningsprogram han gjort till mig. Jag har 5 st träningsprogram att jobba mig igenom sedan tidigare, och kör ett antal gånger på varje program innan det är dags att byta till nästa. Jag kom ju av mig på grund av två olika skador jag dragit på mig när jag åkt (längd-)skidor och kört enduro. Nu kör jag om de programmen då de är riktigt bra. Räcker väl fram till årsskiftet ungefär om jag får gissa. Det är två månader till alltså.

På jobbet har vi friskvårdsbidrag och haft ett avtal med ett gym där vi kunnat ha kort för de pengarna. På det gymmet finns grymt bra möjligheter att träna funktionell träning på egen hand i en stor sal full med grejer för detta. Sådana ytor finns inte på de andra gymmen.Nästa år misstänker jag att det inte kommer finnas samma möjlighet till det avtalet mellan arbetsplatsen och gymmet av olika anledningar (flytt av kontor). Det är på detta gymmet min PT håller till. Det är här han kör sina pass, som är de pass jag är intresserad att gå på för att få nya kunskaper, övningar och utvecklas. Det är alltså enda gymmet i stan där det fungerar för mig att träna vid de tider jag har möjlighet. Jag kommer att behöva lägga till 2500 kr utöver friskvårdsbidraget för att kunna köpa loss ett kort till ordinarie pris. Det blir mycket pengar för ett gymkort då jag tränar mest hemma i mitt eget hemmagym, vilket är begränsat av förklarliga skäl. Alltså kommer jag inte att skaffa något gymkort. Mina friskvårdspengar brinner inne.

Läget efter nyår är alltså att jag inte kommer att ha några träningsprogram kvar att jobba på, jag har inget gymkort, inga pass att gå på för att utvecklas och få med mig nya kunskaper.

Jag vill köpa en riktig skivstång till mitt gym hemma, vilket är vansinnigt dyrt i min värld just nu. Då pratar vi internationell stång/olympisk stång. Hade också velat sätta upp en chins-stång, men måste då tänka till lite då träningsrummet har snedtak åt två håll. Annars kunde jag väl kanske kört all träning hemma, förutom att jag faktiskt behöver får träna pass på gymmet för att få med mig nya övningar att jobba på, och ta PT-timmar för att få bra program att jobba efter.

Ny kommer jag att ha friskvårdspengar som är låsta till saker jag inte vill göra, om jag inte lägger till väldigt mycket pengar utöver det. Jag har ett gym jag behöver utrusta men som jag inte kan lägga hur mycket pengar på som helst.

Jag är inte vilsen. Det är inte det att jag inte vet vad jag vill göra. Tvärt om. Jag önskar saker kunde få vara som det varit nu. Det skulle passa mig. Däremot vet jag inte riktigt hur jag ska göra efter nyår för att nå dit jag vill.

Läs mer…

0 Comments

Submit a Comment

Please Login to Comment.

Uppdatering

Dags för en liten notering igen. Efter nytt jobb 2018 blev träningen lidande men ur det perspektivet blev pandemin en räddning. 2020-2021 blev det...

30 minuter om dagen med paceUP! är allt som behövs

Att träna 30 minuter om dagen är en viktig del av att upprätthålla en hälsosam livsstil. Regelbunden motion kan bidra till att minska risken för...

Lisa springer vidare med en smile and wave festival och vmkvartett

Vi gjorde ett val! Vi skapade vår Smile and Wave festival! I la France och vi kan i Cannes. Nu spelas den ärliga, roliga och häftiga film upp om hur...

Loulou Eriksson: Mina bästa lyssnartips för promenaden

Jag har aldrig varit bra på att lyssna på radion hemma. Man förflyttar sig hela tiden och om radion står på får jag svårt att hålla ordning på...

Lisa springer vidare med Stockholm ❤ Lisahjärtat

Mina tankar som jag skrev för exakt en vecka sedan. Efter en måndag ute i naturen, som jag aldrig berättade om att jag publicerat får ni gärna läsa...

Spring för nya leenden!

I samarbete med vår partner Operations Smile lanserar vi Spring för nya leenden! 27 september–4 oktober SPRING, JOGGA ELLER GÅ FÖR NYA LEENDEN! 🏃...

Sommarens Nyhetsbrev 2024

Sommaren är här och det betyder att det är dags att kicka igång massor av spännande utmaningar! På paceUP! är vi supertaggade över att företag,...

Viktig uppdatering: Ändringar i API för att anpassa paceUP! till Garmin

Kära paceUP! Användare, Vi kontaktar er för att informera om viktiga ändringar gällande vår integration med Garmin. Garmin har meddelat ändringar i...

Urgent Update: API Changes Required for Garmin Integration

Dear paceUP! Users, We are reaching out to inform you of important changes regarding our integration with Garmin. Garmin has announced modifications...

paceUP! Nyhetsbrev – Februari 2024

Träningsåret har rivstartat på paceUP! och vi är redan inne i februari. Med nya kunder och nya välgörenhetssamarbeten känner vi oss övertygade om...

Uppdatering

Dags för en liten notering igen. Efter nytt jobb 2018 blev träningen lidande men ur det perspektivet blev pandemin en räddning. 2020-2021 blev det...

30 minuter om dagen med paceUP! är allt som behövs

Att träna 30 minuter om dagen är en viktig del av att upprätthålla en hälsosam livsstil. Regelbunden motion kan bidra till att minska risken för...

Lisa springer vidare med en smile and wave festival och vmkvartett

Vi gjorde ett val! Vi skapade vår Smile and Wave festival! I la France och vi kan i Cannes. Nu spelas den ärliga, roliga och häftiga film upp om hur...

Loulou Eriksson: Mina bästa lyssnartips för promenaden

Jag har aldrig varit bra på att lyssna på radion hemma. Man förflyttar sig hela tiden och om radion står på får jag svårt att hålla ordning på...

Lisa springer vidare med Stockholm ❤ Lisahjärtat

Mina tankar som jag skrev för exakt en vecka sedan. Efter en måndag ute i naturen, som jag aldrig berättade om att jag publicerat får ni gärna läsa...

Want new articles before they get published?
Subscribe to our Awesome Newsletter.