Modifierade Anna Markelins Godmorgonscones enligt mantagervadmanhaver-principen. Enda missen var att jag lät dem stå inne 12 minuter istället för de i receptet angivna tio, annars hade de (nog) blivit perfekta 😉
4 dl mandelmjöl, 4,5 dl dinkelsikt, 1 tsk salt, 3 tsk bakpulver, 50 g rapsolja, 50 g smör (flytande) och 3 dl filmjölk. Åt två
med laxpastej och gurka och ett med bärkvarg. Gott.
Ja *** vad de ser goda ut!! Saliven vattnas i munnen!
Instämmer, imponerande.
Gott när man kan äta dem både som macka och som ‘sötsak’.
Låter kanske snobbigt, men jag tycker inte om köpebröd längre…
Imponerad av att du orkar baka och stå i så mycket som du verkar göra.
Det är ju lätt värt det, men tyvärr ännu lättare att bara grabba en påse färdigbakat i butiken…
Nygräddade scones med ost och smör. Arghh…