När det svarar

4 February 2019

Stans gött alltså. Känslan när t2baren bara sitter. Lika frustrerande som de där sega morgonpassen när de verkligen inte vill men jag tvingar mig själv upp igen och inbillar mig någonstans att det ger något ändå, trots att jag inte gör de unbroken. Så när jag för en gångs skull fick köra dom idag på lunchen var det så stor skillnad. Och jag kände verkligen hur allt stämde. Bästa känslan. I övrigt gick allt annat också väldigt bra. Lätt pass idag, men ändå gött. 

Har för övrigt haft en liten “lugnare” helg volymmässigt och det verkar ge resultat. Även om jag själv spontant drog upp volymen lite i går…Tror jag varit nere i en liten svacka och känt mig nertränad, men nu har han minskat på trycket lite och jag känner det. Energin sakta växer tillbaka. Så han vet nog vad han gör min coach. Men det är lite frustrerande att inte veta hur planen ser ut mer långsiktigt än max två dagar fram. Bara att gilla läget liksom. Be prepared for the unknown. 

Det svarade ju inte alls förra helgen och jag fick ont i skuldran och blev livrädd. Men sen försvann det igen. Jag ville köra på , men tror det var klokt att låta skuldran vila från hspu och alla övningar med frontrack. Så får vi se vad som händer till helgen om jag får mer träning igen. Inte så att jag inte kört på….men märker att det är mindre. 

Sjukt nöjd med en tvåa på 90 i knäböj trots att jag bara legat och fisist på 75kg nu sen vi kört ihop. Så överraskad där. Även med en 5a på 110 i marklyft kändes stabilt igår trots att jag bara legat på 95 i marken nu sen vi kört. Men med omstart på varje rep ger det mer styrka än att slita med tyngre vikt och köra tng.  

Pressarna känns också jäkligt bra och nu är jag nere på lättare vikter igen efter en tyngre två veckorsperiod. Så förmodar att jag kommer köra tyngre pressar igen om två veckor. Och pullupsen går även de framåt. Är god för 10 strikta nu så det känns gött. Och när vi körde Cindy igår som är 20 min amrap 5 pullups 10 pushups och 15 airsquats så klarade jag 10 varv med 7kg viktväst och när jag sist körde samma utan viktväst klarade jag 11 varv! så sjukt. Trägen vinner. 

0 Comments

Submit a Comment

Please Login to Comment.

Lisa springer vidare med en smile and wave festival och vmkvartett

Vi gjorde ett val! Vi skapade vår Smile and Wave festival! I la France och vi kan i Cannes. Nu spelas den ärliga, roliga och häftiga film upp om hur...

Loulou Eriksson: Mina bästa lyssnartips för promenaden

Jag har aldrig varit bra på att lyssna på radion hemma. Man förflyttar sig hela tiden och om radion står på får jag svårt att hålla ordning på...

Lisa springer vidare med Stockholm ❤ Lisahjärtat

Mina tankar som jag skrev för exakt en vecka sedan. Efter en måndag ute i naturen, som jag aldrig berättade om att jag publicerat får ni gärna läsa...

Jenny Nae: Å-simmet

Så var året sista open water simning gjord. Den 15 september gick Å-simmet, en öppetvatten tävling där mansimmar 3300 m i Lödde Å i skåne. Denna...

Frida Södermark: Mara med Klara

Inte trodde jag att det så snart efter Klaras födsel skulle bli tal om mara. Men om två veckor ganska exakt så är det dags och med ett snabbare mål...

paceUP! Nyhetsbrev – December 2022

Vi närmar oss årsskiftet och det gäller att göra en sista koll på budgeten för att få ut det mesta, för att sen lägga en bra grund för 2023 års...

Karo Move for a Smile

Under de senaste veckorna har Karo’iter över hela Europa aktiverat sig för att bidra till Move For a Smile. Ett event som anordnades genom Karo...

Vinnare Säsong 3, 2022

Vår tredje paceUP! säsong är över och avslutades den 30 september. I topp tre enligt bild nedan hade vi på första plats Rowan Knight från Sydney,...

paceUP! Nyhetsbrev – augusti 2022

Augusti månad och vi är tillbaka efter en välförtjänt sommarledighet 🙂 Det är nu vi förväntas vara pigga och ska kunna prestera som aldrig förr, och...

Coast to Coast USA – på cykel!

Jonas Albäck har gjort en ’Coast to Coast’ på cykel och ligger efter det etta i paceUP!s Topp 100 liga. Vi fick möjligheten att intervjua honom om...

Lisa springer vidare med en smile and wave festival och vmkvartett

Vi gjorde ett val! Vi skapade vår Smile and Wave festival! I la France och vi kan i Cannes. Nu spelas den ärliga, roliga och häftiga film upp om hur...

Loulou Eriksson: Mina bästa lyssnartips för promenaden

Jag har aldrig varit bra på att lyssna på radion hemma. Man förflyttar sig hela tiden och om radion står på får jag svårt att hålla ordning på...

Lisa springer vidare med Stockholm ❤ Lisahjärtat

Mina tankar som jag skrev för exakt en vecka sedan. Efter en måndag ute i naturen, som jag aldrig berättade om att jag publicerat får ni gärna läsa...

Jenny Nae: Å-simmet

Så var året sista open water simning gjord. Den 15 september gick Å-simmet, en öppetvatten tävling där mansimmar 3300 m i Lödde Å i skåne. Denna...

Frida Södermark: Mara med Klara

Inte trodde jag att det så snart efter Klaras födsel skulle bli tal om mara. Men om två veckor ganska exakt så är det dags och med ett snabbare mål...

Want new articles before they get published?
Subscribe to our Awesome Newsletter.