NY box, nya rutiner.

21 May 2019

Nu är vi igång med den nya boxen och det känns fantastiskt. Betydligt bättre förutsättningar att träna! I morse testade jag att träna innan jobbet fast jag börjar 0810. Så fick gå upp 04.40…vilket kan gå , men igår hade vi konsert med barnen och jag var inte hemma förrän 20 och kunde sen inte varva ner och somna förrän sent. 

Har skickat till Jocke att jag saknar feedback på workoutsen. När man kör hårt i workouts så vill jag veta hur det har gått. Jag vill veta om det finns ett mål, en tanke med hur många varv, el vilken tid han tänkt. Blev alldeles för omotiverat för mig att bara göra metcon efter metcon utan en kommentar. 

Så nu har han lagt in det, vilket känns betydligt bättre. Idag tex hade jag 50 burpeeboxhoppöver på tid. Stod som kommentar.  rör dig så snabbt du kan och sikta på under 4 min. Den kommentaren räcker liksom. Men jag klarade inte den tiden utan fick 5.50. Skickade detta och tyckte det var lite dåligt. Men han svarade att han hade kryddat lite med målsättningen och att min tid var bra.  Hade fått samma tid som en “känd”  atlet som tävlar på  på rxnivå haha så det blev jag nöjd med.) Även om man tränar för sin egen skull och jag tänkte efter varför jag behöver veta sånt, så handlar det mer om att få ett kvitto liksom. Precis som när jag tränade massa löpning, då fick jag ju allt svart på vitt av pulsklockan hur det hade gått. 

Men det här med morgonträning får jag försöka komma in i…för hela dagen har jag varit sååå trött och iem krachade jag 1h på soffan och nu har jag varit helt slö och seg. Så blir det såhär framöver , så vetefan om jag orkar detta. Men jag ska ge det lite tid först. 

2 Comments

  1. Nettan

    Nä , var en illa vald dag att “börja” på. Så får ge det lite tid….egentligen föredrar jag lugnare pass på morgonen, men tror det också blir en vanesak. I somras körde jag styrka på morgonen och vande mig vid det.

    Reply
  2. Marie-Louise

    Många föredrar lite lugna pass. Kort löpning, kort simpass medan andra har förmåga att köra högintensivt på morgonen. Det är mkt en vana att träna morgon. Jobba kväll och sedan upp är kanske inte bäst.

    Reply

Submit a Comment

Please Login to Comment.

Uppdatering

Dags för en liten notering igen. Efter nytt jobb 2018 blev träningen lidande men ur det perspektivet blev pandemin en räddning. 2020-2021 blev det...

30 minuter om dagen med paceUP! är allt som behövs

Att träna 30 minuter om dagen är en viktig del av att upprätthålla en hälsosam livsstil. Regelbunden motion kan bidra till att minska risken för...

Lisa springer vidare med en smile and wave festival och vmkvartett

Vi gjorde ett val! Vi skapade vår Smile and Wave festival! I la France och vi kan i Cannes. Nu spelas den ärliga, roliga och häftiga film upp om hur...

Loulou Eriksson: Mina bästa lyssnartips för promenaden

Jag har aldrig varit bra på att lyssna på radion hemma. Man förflyttar sig hela tiden och om radion står på får jag svårt att hålla ordning på...

Lisa springer vidare med Stockholm ❤ Lisahjärtat

Mina tankar som jag skrev för exakt en vecka sedan. Efter en måndag ute i naturen, som jag aldrig berättade om att jag publicerat får ni gärna läsa...

Spring för nya leenden!

I samarbete med vår partner Operations Smile lanserar vi Spring för nya leenden! 27 september–4 oktober SPRING, JOGGA ELLER GÅ FÖR NYA LEENDEN! 🏃...

Sommarens Nyhetsbrev 2024

Sommaren är här och det betyder att det är dags att kicka igång massor av spännande utmaningar! På paceUP! är vi supertaggade över att företag,...

Viktig uppdatering: Ändringar i API för att anpassa paceUP! till Garmin

Kära paceUP! Användare, Vi kontaktar er för att informera om viktiga ändringar gällande vår integration med Garmin. Garmin har meddelat ändringar i...

Urgent Update: API Changes Required for Garmin Integration

Dear paceUP! Users, We are reaching out to inform you of important changes regarding our integration with Garmin. Garmin has announced modifications...

paceUP! Nyhetsbrev – Februari 2024

Träningsåret har rivstartat på paceUP! och vi är redan inne i februari. Med nya kunder och nya välgörenhetssamarbeten känner vi oss övertygade om...

Uppdatering

Dags för en liten notering igen. Efter nytt jobb 2018 blev träningen lidande men ur det perspektivet blev pandemin en räddning. 2020-2021 blev det...

30 minuter om dagen med paceUP! är allt som behövs

Att träna 30 minuter om dagen är en viktig del av att upprätthålla en hälsosam livsstil. Regelbunden motion kan bidra till att minska risken för...

Lisa springer vidare med en smile and wave festival och vmkvartett

Vi gjorde ett val! Vi skapade vår Smile and Wave festival! I la France och vi kan i Cannes. Nu spelas den ärliga, roliga och häftiga film upp om hur...

Loulou Eriksson: Mina bästa lyssnartips för promenaden

Jag har aldrig varit bra på att lyssna på radion hemma. Man förflyttar sig hela tiden och om radion står på får jag svårt att hålla ordning på...

Lisa springer vidare med Stockholm ❤ Lisahjärtat

Mina tankar som jag skrev för exakt en vecka sedan. Efter en måndag ute i naturen, som jag aldrig berättade om att jag publicerat får ni gärna läsa...

Want new articles before they get published?
Subscribe to our Awesome Newsletter.