Vi som tränar inför Ramboll Stockholm Halvmarathon

by

3 May 2019

Vi som tränar inför … är ett samarbete mellan paceUP! och Marathongruppen. PaceUP! är en svenskutvecklad träningsapp som “gamifierar” innehållet i träningsdagböcker. Genom att fördela ett rättvist antal “ansträngningspoäng” kan du jämföra dig med andra på ett roligt sätt, oavsett vilken aktivitet som utförts. Du kan sedan tävla mot andra i fördefinierade eller egna grupper.

Vi har redan dragit igång träningsgrupper inför ASICS Stockholm Marathon, STHLM Challenge och Tjejmilen, men nu är det äntligen dags för Ramboll Stockholm Halvmarathon! Vi har tagit fram en unik träningsgrupp som du kan gå med i och följa och peppa andra i deras träning inför loppet, direkt i din mobiltelefon.

Gör så här:
1. Anmäl dig till Ramboll Stockholm Halvmarathon
2. .Ladda ner paceUP! från AppStore eller Google Play och skapa ett konto (det är helt gratis).
3. Följ inbjudningslänken nedan för att gå med i gruppen Vi som tränar inför Ramboll Stockholm Halvmarathon och registrera samma mejladress som du skapade ditt paceUP! konto med.
4. Färdigt! – Nu kan du följa övriga deltagare i deras träning mot tävlingsdagen, direkt i appen.

Glöm inte att registrera dina träningspass i paceUP! så att övriga deltagare kan följa också dig. Du registrerar enkelt dina pass direkt med mobilen, manuellt i efterhand, eller med en pulsklocka från Garmin.

HÄR ÄR DIN INBJUDAN TILL PACEUP

 

LÄS MER OM PACEUP

 

 

Want new articles before they get published?
Subscribe to our Awesome Newsletter.