Det blev rätt bra ändå

22 June 2014

Jag glömde starta GPS, fick bara igång klockan så jag fick ta distansen av Ulla och Peter. Pulsbandet startade inte alls. Helt dött. Det regnade sporadiskt och jag hittade inte rätt jacka. Vi kom ut för sent tack vare teknikstrulet och hela dagen bara började fel. Men passet som sådant gick bra, när vi väl kom iväg. Som om all otur förbrukats i ett svep eller nått.

Det är rätt mycket terräng runt Norrviken, som var den första viken vi rundande. Peter hittade, jag och Ulla kunde bara hänga på. Jag hade inte ens koll på i vilket väderstreck hem låg. Så ute i spenaten hittar åtminstone inte jag, det är ett som är säkert. 

Någonstans därute hittade vi ett litet hotell, Angora, som eventuellt inte hade öppnat riktigt för dagen. De verkade lite överrumplade av att det ramlade in tre svultna, frusna löpare. Men personalen gjorde så gott de kunde och bryggde färskt kaffe åt oss och fixade jättefint käk. Sympatisk personal och gott käk. Rekommenderas!

Den andra, Edsviken, var betydligt vänligare mot fötterna. Bara en sån sak som asfalt, istället för terräng och blöta grusvägar. 🙂

Nu är jag rejält trött i fotlederna, och rätt belåten med mig själv. Det gick bra ändå, trots att tekniken hatade mig. Att det fanns så mycket sprutt i benen som det gjorde på slutet överraskade mig. Så stel i höfterna som jag var, och så motvilligt benen pinnade på men Peter drog bra. Det var bara att hänga på, och försöka slappna av så gått det går med 48km i benen. Vi avslutade i halvmaratempo för mig, det tog bra fast så sprang vi ju upp för några av de brantaste och elakaste backarna jag kunde hitta i området också.

Jag begriper inte varför jag gör så där (väljer den brantaste backen, den längsta rundan eller det segaste motlutet om jag får välja). Det kanske är därför jag är ultralöpare 🙂

0 Comments

Submit a Comment

Please Login to Comment.

J-3 !!!

Le calme avant la tempête, ça chauffe ! J-3 avant le début de votre immense défi !

Lisa springer vidare med en smile and wave festival och vmkvartett

Vi gjorde ett val! Vi skapade vår Smile and Wave festival! I la France och vi kan i Cannes. Nu spelas den ärliga, roliga och häftiga film upp om hur...

Loulou Eriksson: Mina bästa lyssnartips för promenaden

Jag har aldrig varit bra på att lyssna på radion hemma. Man förflyttar sig hela tiden och om radion står på får jag svårt att hålla ordning på...

Lisa springer vidare med Stockholm ❤ Lisahjärtat

Mina tankar som jag skrev för exakt en vecka sedan. Efter en måndag ute i naturen, som jag aldrig berättade om att jag publicerat får ni gärna läsa...

Jenny Nae: Å-simmet

Så var året sista open water simning gjord. Den 15 september gick Å-simmet, en öppetvatten tävling där mansimmar 3300 m i Lödde Å i skåne. Denna...

J-3 !!!

Le calme avant la tempête, ça chauffe ! J-3 avant le début de votre immense défi !

Intervju med vinnaren av den 3:e säsongen 2021!

STORT grattis till Kjell-Arne, vinnaren av den 3:e paceUP!-säsongen 2021! Här kommer en kort intervju med vinnaren: Namn: Kjell-Arne Ålder: 73 år...

Intervju med vinnaren av den 2:a säsongen 2021!

STORT grattis till Anna, vinnaren av den 2:a paceUP!-säsongen 2021! Här kommer en kort intervju med vinnaren: Namn: Anna Rolin Ålder: 53...

Jennys Sommarutmaning

Idag är sista dagen av Frida Södermarks Sommarutmaning, så glöm inte att logga dina sista pass idag 🌼. Varje aktivitet är en chans att vinna!...

paceUP! Nyhetsbrev Juni 2021

Newsletter in English  Snabba på och hämta en kopp kaffe - det är dags för månadens läsning från paceUP! Företagsutmaningar som skapar starkare...

J-3 !!!

Le calme avant la tempête, ça chauffe ! J-3 avant le début de votre immense défi !

Lisa springer vidare med en smile and wave festival och vmkvartett

Vi gjorde ett val! Vi skapade vår Smile and Wave festival! I la France och vi kan i Cannes. Nu spelas den ärliga, roliga och häftiga film upp om hur...

Loulou Eriksson: Mina bästa lyssnartips för promenaden

Jag har aldrig varit bra på att lyssna på radion hemma. Man förflyttar sig hela tiden och om radion står på får jag svårt att hålla ordning på...

Lisa springer vidare med Stockholm ❤ Lisahjärtat

Mina tankar som jag skrev för exakt en vecka sedan. Efter en måndag ute i naturen, som jag aldrig berättade om att jag publicerat får ni gärna läsa...

Jenny Nae: Å-simmet

Så var året sista open water simning gjord. Den 15 september gick Å-simmet, en öppetvatten tävling där mansimmar 3300 m i Lödde Å i skåne. Denna...

Want new articles before they get published?
Subscribe to our Awesome Newsletter.