Frida Södermark: Back in school

by

26 March 2020

Nu är det lätt att deppa ihop. Vårens utmaningar blev inte alls som vi hade tänkt oss dem. Lopp efter lopp ställs in. Event efter event. Många är frustrerade. Somliga ledsna. Allt på en gång. Vissa kan inte jobba. Andra jobbar hemifrån. 

I situationer som dessa behövs energi. Saker som ger energi. Rörelse ger energi. För träna kan vi. I synnerhet utomhus. Även ihop med andra. Min träning har inte påverkats något särskilt av detta men det har blivit klurigare att hitta tiden. Jag gillar att inte vika ned mig. Ser det som en utmaning att hitta lösningar och se möjligheterna när saker inte blir som de brukar.

Jag är egen företagare men det är inga som bokar föreläsningar nu. Medarbetare ute på företag som normalt bokar mig som inspirationsföreläsare på temat motivation, inspiration och målfokus ses inte längre i grupp och håller personalmöten eller kundevent. Problematisk situation, javisst. Men turligt nog är jag lärare i grunden. 

Detta innebär att jag nu står till förfogande som vikarie i alla skolor i vår region. Och det finns behov, det vill jag lova. Inte haft en dag ledigt sedan jag kom på denna briljanta idé att åter träda in i klassrummet. Som springvikarie. Bokstavligen. Jag tar en dag i taget. Får möjligheten att utmana mig själv i olika situationer varje dag. Hitta lösningar på hur jag får till träningen – till, från eller under skoldagen varje dag. Igår hade jag en halvmara till arbetsplatsen. Perfekt. Tog bussen dit och sprang hem. Imorgon blir det jogg till en annan skola och ett intervallpass på vägen hem. Jag får springa på nya vägar, träffa nya barn och skaffar mig spännande erfarenheter. 

Följ detta exempel du också – fokusera inte så mycket på vad du inte kan göra – utan se möjligheterna i vad du kan göra. Det är på detta sätt vi kommer ta oss igenom denna annorlunda och utmanande period. Keep on running. 

Missa inte Fridas Vårutmaning!

En träningsgrupp där du får träningspepp och chans till att vinna träningskläder från paceUP! här gör du för att med: 

  1. Ladda ner paceUP! & skapa ett konto(appen är gratis!).  
  2. Klicka HÄR för att gå med i Vårutmaningen. 
  3. Anmäl dig med samma mail som du skapade kontot med.

Lycka till! 🙏 

Vänliga hälsningar Frida Södermark 

0707-592734

http://loparaventyret.se

http://blogg.loparaventyret.se

1 Comment

  1. Marie-Louise Karlander

    Jag gör precis som du, spring vikarierar, driver företaget så gått det går. Vi behöver vara starka nu, både om vi blir sjuk men också för att jobba hårt, när det vänder. Heja dig tillsammans är vi starka.

    Reply

Submit a Comment

Please Login to Comment.

Want new articles before they get published?
Subscribe to our Awesome Newsletter.