Frida Södermark: Mot målet med ett hinder på vägen

28 April 2021

Nu har jag och min fripassagerare i magen kommit in i vecka 30 och jag kommer sakna magen tror jag. En sprallig bebis som gör mig sällskap dagarna i ända, men sover när jag springer. Och jag kan fortfarande springa mycket och långt. Glad att vi vill samma. Mitt mål är som bekant att få ihop minst 100 km i veckan fram till nedkomsten i juli. Det har absolut inte varit några problem. Jag är glad varje dag det fungerar så bra.

Från den 1 januari har jag snittat 14 mil i veckan. Vid närmare eftertanke är det mer än jag brukar snitta januari-april. Jag älskar att slå rekord. Tävla mot mig själv. Det har blivit brutala veckor på 18-20 mil och några lite lugnare i mina mått mätt. Men jag vill verkligen understryka. Det är en tävling mot mig själv och ingen annan. Inget jag heller rekommenderar en gravid kvinna att prova.

Fast i lördags stötte jag på patrull. Skulle ge mig iväg på ett långt pass. Springa från punkt A till punkt B. 38 km. Efter några kilometer kändes det inte helt 100. Något hade brustit i höger baksida. Ibland kan man springa bort det onda. (Ja det är sant). Men nu blev det värre för varje kilometer. Jag känner min kropp och kan skilja på ok ont och dåligt ont. Detta var dåligt ont. Min bror fick plocka upp mig efter halva sträckan.

Lite surt att det inte kunde bli några 100k denna vecka. Men som sagt. Jag har snittet på min sida. Och utmaningen handlar om att kunna springa långt gravid ända in i kaklet. Sannolikheten att det kan bli verklighet är nu större då jag bröt i lördags. Känner mig klok. Snart är jag på banan igen. Denna vecka blir det återigen 100. Fel! Inget filnamn angivet.

/Frida

0 Comments

Submit a Comment

Please Login to Comment.

Lisa springer vidare & hugger i sten & håll käften springer

Maj månad har tagit vid. För 2 år sedan jag nästan var skraj för min oerhörda styrka på allt. Nu är det istället total “Personlig lockdown” i...

Frida Södermark: Mot målet med ett hinder på vägen

Nu har jag och min fripassagerare i magen kommit in i vecka 30 och jag kommer sakna magen tror jag. En sprallig bebis som gör mig sällskap dagarna i...

Registrera en timmes promenad som två halvtimmespromenader

Räknas det som fusk om man registrerar en timmes promenad som två halvtimmespromenader för att få in 200 baspoäng istället för 100 man annars skulle...

Jenny Nae: Våren är här!

Att sitta och cykla i källaren gör att man kan fokusera på en sak, att trampa och blir starkare. Men utomhuscyklingen är efterlängtad nu - att känna...

Intervju med vinnaren av första säsongen 2021!

STORT grattis till Oliver, vinnaren av den första paceUP!-säsongen 2021! Han har tidigare lyckats med en 3:e plats 2020 son ni kan läsa om HÄR och...

🌼Vårutmaningen med Lisa Ring🌼

Nu när många lopp och gemensamma träningspass fortsatt ställs in får vi se till att peppa varandra extra mycket. PaceUP! vill hålla dig fortsatt...

paceUP! Nyhetsbrev April 2021

Newsletter in English  SNABBA PÅ OCH HÄMTA EN KOPP KAFFE – DET ÄR DAGS FÖR MÅNADENS LÄSNING FRÅN PACEUP! Vi lanserar PaceUP! Clubhouse Challenge! Vi...

Intervju med vinnaren av första säsongen 2021!

STORT grattis till Oliver, vinnaren av den första paceUP!-säsongen 2021! Han har tidigare lyckats med en 3:e plats 2020 son ni kan läsa om HÄR och...

paceUP! Nyhetsbrev Mars 2021

Newsletter in English    Snabba på och hämta en kopp kaffe - det är dags för månadens läsning från paceUP! Idag är det sista dagen av säsongen!...

paceUP! Nyhetsbrev Februari 2021

Newsletter in English  Snabba på och hämta en kopp kaffe - det är dags för månadens läsning från paceUP! Vill du ha en reklamfri app? Många...

Lisa springer vidare & hugger i sten & håll käften springer

Maj månad har tagit vid. För 2 år sedan jag nästan var skraj för min oerhörda styrka på allt. Nu är det istället total “Personlig lockdown” i...

Frida Södermark: Mot målet med ett hinder på vägen

Nu har jag och min fripassagerare i magen kommit in i vecka 30 och jag kommer sakna magen tror jag. En sprallig bebis som gör mig sällskap dagarna i...

Registrera en timmes promenad som två halvtimmespromenader

Räknas det som fusk om man registrerar en timmes promenad som två halvtimmespromenader för att få in 200 baspoäng istället för 100 man annars skulle...

Jenny Nae: Våren är här!

Att sitta och cykla i källaren gör att man kan fokusera på en sak, att trampa och blir starkare. Men utomhuscyklingen är efterlängtad nu - att känna...

Lisa springer vidare runt sina sjöar, sjötös eller sjöjungfru?

Vad kallas en tjej som springer runt vattendrag? “SJÖJUNGFRU” Av 50 östgötska sjöar finns nu bara 18 kvar att springa runt på Lisas sjölista....

Want new articles before they get published?
Subscribe to our Awesome Newsletter.