Frida Södermark: Mot målet med ett hinder på vägen

28 April 2021

Nu har jag och min fripassagerare i magen kommit in i vecka 30 och jag kommer sakna magen tror jag. En sprallig bebis som gör mig sällskap dagarna i ända, men sover när jag springer. Och jag kan fortfarande springa mycket och långt. Glad att vi vill samma. Mitt mål är som bekant att få ihop minst 100 km i veckan fram till nedkomsten i juli. Det har absolut inte varit några problem. Jag är glad varje dag det fungerar så bra.

Från den 1 januari har jag snittat 14 mil i veckan. Vid närmare eftertanke är det mer än jag brukar snitta januari-april. Jag älskar att slå rekord. Tävla mot mig själv. Det har blivit brutala veckor på 18-20 mil och några lite lugnare i mina mått mätt. Men jag vill verkligen understryka. Det är en tävling mot mig själv och ingen annan. Inget jag heller rekommenderar en gravid kvinna att prova.

Fast i lördags stötte jag på patrull. Skulle ge mig iväg på ett långt pass. Springa från punkt A till punkt B. 38 km. Efter några kilometer kändes det inte helt 100. Något hade brustit i höger baksida. Ibland kan man springa bort det onda. (Ja det är sant). Men nu blev det värre för varje kilometer. Jag känner min kropp och kan skilja på ok ont och dåligt ont. Detta var dåligt ont. Min bror fick plocka upp mig efter halva sträckan.

Lite surt att det inte kunde bli några 100k denna vecka. Men som sagt. Jag har snittet på min sida. Och utmaningen handlar om att kunna springa långt gravid ända in i kaklet. Sannolikheten att det kan bli verklighet är nu större då jag bröt i lördags. Känner mig klok. Snart är jag på banan igen. Denna vecka blir det återigen 100. Fel! Inget filnamn angivet.

/Frida

0 Comments

Submit a Comment

Please Login to Comment.

J-3 !!!

Le calme avant la tempête, ça chauffe ! J-3 avant le début de votre immense défi !

Lisa springer vidare med en smile and wave festival och vmkvartett

Vi gjorde ett val! Vi skapade vår Smile and Wave festival! I la France och vi kan i Cannes. Nu spelas den ärliga, roliga och häftiga film upp om hur...

Loulou Eriksson: Mina bästa lyssnartips för promenaden

Jag har aldrig varit bra på att lyssna på radion hemma. Man förflyttar sig hela tiden och om radion står på får jag svårt att hålla ordning på...

Lisa springer vidare med Stockholm ❤ Lisahjärtat

Mina tankar som jag skrev för exakt en vecka sedan. Efter en måndag ute i naturen, som jag aldrig berättade om att jag publicerat får ni gärna läsa...

Jenny Nae: Å-simmet

Så var året sista open water simning gjord. Den 15 september gick Å-simmet, en öppetvatten tävling där mansimmar 3300 m i Lödde Å i skåne. Denna...

Coast to Coast USA – på cykel!

Jonas Albäck har gjort en ’Coast to Coast’ på cykel och ligger efter det etta i paceUP!s Topp 100 liga. Vi fick möjligheten att intervjua honom om...

J-3 !!!

Le calme avant la tempête, ça chauffe ! J-3 avant le début de votre immense défi !

Intervju med vinnaren av den 3:e säsongen 2021!

STORT grattis till Kjell-Arne, vinnaren av den 3:e paceUP!-säsongen 2021! Här kommer en kort intervju med vinnaren: Namn: Kjell-Arne Ålder: 73 år...

Intervju med vinnaren av den 2:a säsongen 2021!

STORT grattis till Anna, vinnaren av den 2:a paceUP!-säsongen 2021! Här kommer en kort intervju med vinnaren: Namn: Anna Rolin Ålder: 53...

Jennys Sommarutmaning

Idag är sista dagen av Frida Södermarks Sommarutmaning, så glöm inte att logga dina sista pass idag 🌼. Varje aktivitet är en chans att vinna!...

J-3 !!!

Le calme avant la tempête, ça chauffe ! J-3 avant le début de votre immense défi !

Lisa springer vidare med en smile and wave festival och vmkvartett

Vi gjorde ett val! Vi skapade vår Smile and Wave festival! I la France och vi kan i Cannes. Nu spelas den ärliga, roliga och häftiga film upp om hur...

Loulou Eriksson: Mina bästa lyssnartips för promenaden

Jag har aldrig varit bra på att lyssna på radion hemma. Man förflyttar sig hela tiden och om radion står på får jag svårt att hålla ordning på...

Lisa springer vidare med Stockholm ❤ Lisahjärtat

Mina tankar som jag skrev för exakt en vecka sedan. Efter en måndag ute i naturen, som jag aldrig berättade om att jag publicerat får ni gärna läsa...

Jenny Nae: Å-simmet

Så var året sista open water simning gjord. Den 15 september gick Å-simmet, en öppetvatten tävling där mansimmar 3300 m i Lödde Å i skåne. Denna...

Want new articles before they get published?
Subscribe to our Awesome Newsletter.