Jenny Nae: Sommar och tävlingssäsongen är igång!

9 August 2021

Jag har precis avslutat min semester som har varit underbar, Sverige har verkligen visat sig från sin bästa sida och jag har hunnit med både träning och mycket familjehäng! Det bästa av två världar! ❤ Och nu har vi väntat länge länge på att tävlingar ska få sätta igång och nu äntligen har det hänt. Jag har genomfört två tävlingar denna sommaren hittills, en swimrun tävling på Utö ÖtilltÖ och en halvdistans i triathlon, Öresunds triathlon.

Utö var en fantastisk vacker tävling och jag är så tacksam till Josefin Jangvert som frågade om jag ville köra med henne. Detta var i juni då triathlontävlingarna var inställda så jag tänkte varför inte! Det är lite utanför min comfort zone att springa med badmössa och simma med skor men med lite teknikträningar så fick vi ihop det och hade ett jätteroligt lopp! Jag älskar enkelheten i swimrun, att springa och simma genom att följa naturens egna bana. Det kommer definitivt bli fler swimrun men kanske inte i år…men man vet aldrig!

Swimrun är kul men jag saknade cyklingen lite så det var väldigt roligt när Öresunds triathlon dök upp i mitten av juli och jag fick chans att testa formen. Simningen var nog den värsta jag varit med om, det var väldigt blåsigt och vattnet var strömt så efter första vändningen kändes det som att man inte kom någonstans. Lite frustrerande men bara att bita ihop och tänka att det är samma för alla. Upp ur vattnet tillslut och ut på cyklingen på en varvbana där man möter varandra. Inser att en tjej simmat väldigt bra och tar upp jakten. Vi har medvind ena vägen och motvind andra vägen så det är en tuffa förhållanden. Jag tar in lite lite varje varv och går tillslut om henne med 1,5 varv kvar. Genomför min snabbaste cykling på 2.22. Ut på löpet och tänker att jag ska lägga mig på 4.30 och se hur det känns. Men benen bara går och känslan är underbar så genomför halvmaran på 1.29 utan att pusha mig något nämnvärt. Så känslan på loppet var väldigt positivt (förutom simningen) och det tar jag med mig framåt. Nu har jag några tyngre veckors träning framför mig innan mitt A-lopp för denna säsongen, Ironman Hamburg den 29/8.
/Jenny Nae

0 Comments

Submit a Comment

Please Login to Comment.

Uppdatering

Dags för en liten notering igen. Efter nytt jobb 2018 blev träningen lidande men ur det perspektivet blev pandemin en räddning. 2020-2021 blev det...

30 minuter om dagen med paceUP! är allt som behövs

Att träna 30 minuter om dagen är en viktig del av att upprätthålla en hälsosam livsstil. Regelbunden motion kan bidra till att minska risken för...

Lisa springer vidare med en smile and wave festival och vmkvartett

Vi gjorde ett val! Vi skapade vår Smile and Wave festival! I la France och vi kan i Cannes. Nu spelas den ärliga, roliga och häftiga film upp om hur...

Loulou Eriksson: Mina bästa lyssnartips för promenaden

Jag har aldrig varit bra på att lyssna på radion hemma. Man förflyttar sig hela tiden och om radion står på får jag svårt att hålla ordning på...

Lisa springer vidare med Stockholm ❤ Lisahjärtat

Mina tankar som jag skrev för exakt en vecka sedan. Efter en måndag ute i naturen, som jag aldrig berättade om att jag publicerat får ni gärna läsa...

Spring för nya leenden!

I samarbete med vår partner Operations Smile lanserar vi Spring för nya leenden! 27 september–4 oktober SPRING, JOGGA ELLER GÅ FÖR NYA LEENDEN! 🏃...

Sommarens Nyhetsbrev 2024

Sommaren är här och det betyder att det är dags att kicka igång massor av spännande utmaningar! På paceUP! är vi supertaggade över att företag,...

Viktig uppdatering: Ändringar i API för att anpassa paceUP! till Garmin

Kära paceUP! Användare, Vi kontaktar er för att informera om viktiga ändringar gällande vår integration med Garmin. Garmin har meddelat ändringar i...

Urgent Update: API Changes Required for Garmin Integration

Dear paceUP! Users, We are reaching out to inform you of important changes regarding our integration with Garmin. Garmin has announced modifications...

paceUP! Nyhetsbrev – Februari 2024

Träningsåret har rivstartat på paceUP! och vi är redan inne i februari. Med nya kunder och nya välgörenhetssamarbeten känner vi oss övertygade om...

Uppdatering

Dags för en liten notering igen. Efter nytt jobb 2018 blev träningen lidande men ur det perspektivet blev pandemin en räddning. 2020-2021 blev det...

30 minuter om dagen med paceUP! är allt som behövs

Att träna 30 minuter om dagen är en viktig del av att upprätthålla en hälsosam livsstil. Regelbunden motion kan bidra till att minska risken för...

Lisa springer vidare med en smile and wave festival och vmkvartett

Vi gjorde ett val! Vi skapade vår Smile and Wave festival! I la France och vi kan i Cannes. Nu spelas den ärliga, roliga och häftiga film upp om hur...

Loulou Eriksson: Mina bästa lyssnartips för promenaden

Jag har aldrig varit bra på att lyssna på radion hemma. Man förflyttar sig hela tiden och om radion står på får jag svårt att hålla ordning på...

Lisa springer vidare med Stockholm ❤ Lisahjärtat

Mina tankar som jag skrev för exakt en vecka sedan. Efter en måndag ute i naturen, som jag aldrig berättade om att jag publicerat får ni gärna läsa...

Want new articles before they get published?
Subscribe to our Awesome Newsletter.