Jenny Nae: Sommar och tävlingssäsongen är igång!

9 August 2021

Jag har precis avslutat min semester som har varit underbar, Sverige har verkligen visat sig från sin bästa sida och jag har hunnit med både träning och mycket familjehäng! Det bästa av två världar! ❤ Och nu har vi väntat länge länge på att tävlingar ska få sätta igång och nu äntligen har det hänt. Jag har genomfört två tävlingar denna sommaren hittills, en swimrun tävling på Utö ÖtilltÖ och en halvdistans i triathlon, Öresunds triathlon.

Utö var en fantastisk vacker tävling och jag är så tacksam till Josefin Jangvert som frågade om jag ville köra med henne. Detta var i juni då triathlontävlingarna var inställda så jag tänkte varför inte! Det är lite utanför min comfort zone att springa med badmössa och simma med skor men med lite teknikträningar så fick vi ihop det och hade ett jätteroligt lopp! Jag älskar enkelheten i swimrun, att springa och simma genom att följa naturens egna bana. Det kommer definitivt bli fler swimrun men kanske inte i år…men man vet aldrig!

Swimrun är kul men jag saknade cyklingen lite så det var väldigt roligt när Öresunds triathlon dök upp i mitten av juli och jag fick chans att testa formen. Simningen var nog den värsta jag varit med om, det var väldigt blåsigt och vattnet var strömt så efter första vändningen kändes det som att man inte kom någonstans. Lite frustrerande men bara att bita ihop och tänka att det är samma för alla. Upp ur vattnet tillslut och ut på cyklingen på en varvbana där man möter varandra. Inser att en tjej simmat väldigt bra och tar upp jakten. Vi har medvind ena vägen och motvind andra vägen så det är en tuffa förhållanden. Jag tar in lite lite varje varv och går tillslut om henne med 1,5 varv kvar. Genomför min snabbaste cykling på 2.22. Ut på löpet och tänker att jag ska lägga mig på 4.30 och se hur det känns. Men benen bara går och känslan är underbar så genomför halvmaran på 1.29 utan att pusha mig något nämnvärt. Så känslan på loppet var väldigt positivt (förutom simningen) och det tar jag med mig framåt. Nu har jag några tyngre veckors träning framför mig innan mitt A-lopp för denna säsongen, Ironman Hamburg den 29/8.
/Jenny Nae

0 Comments

Submit a Comment

Please Login to Comment.

Testing

How are things working? Magnus

Lisa springer vidare med en smile and wave festival och vmkvartett

Vi gjorde ett val! Vi skapade vår Smile and Wave festival! I la France och vi kan i Cannes. Nu spelas den ärliga, roliga och häftiga film upp om hur...

Loulou Eriksson: Mina bästa lyssnartips för promenaden

Jag har aldrig varit bra på att lyssna på radion hemma. Man förflyttar sig hela tiden och om radion står på får jag svårt att hålla ordning på...

Lisa springer vidare med Stockholm ❤ Lisahjärtat

Mina tankar som jag skrev för exakt en vecka sedan. Efter en måndag ute i naturen, som jag aldrig berättade om att jag publicerat får ni gärna läsa...

Jenny Nae: Å-simmet

Så var året sista open water simning gjord. Den 15 september gick Å-simmet, en öppetvatten tävling där mansimmar 3300 m i Lödde Å i skåne. Denna...

Intervju med vinnaren av den 3:e säsongen 2021!

STORT grattis till Kjell-Arne, vinnaren av den 3:e paceUP!-säsongen 2021! Här kommer en kort intervju med vinnaren: Namn: Kjell-Arne Ålder: 73 år...

Intervju med vinnaren av den 2:a säsongen 2021!

STORT grattis till Anna, vinnaren av den 2:a paceUP!-säsongen 2021! Här kommer en kort intervju med vinnaren: Namn: Anna Rolin Ålder: 53...

Jennys Sommarutmaning

Idag är sista dagen av Frida Södermarks Sommarutmaning, så glöm inte att logga dina sista pass idag 🌼. Varje aktivitet är en chans att vinna!...

paceUP! Nyhetsbrev Juni 2021

Newsletter in English  Snabba på och hämta en kopp kaffe - det är dags för månadens läsning från paceUP! Företagsutmaningar som skapar starkare...

🌼 Fridas Sommarutmaning 🌼

Nu när många lopp och gemensamma träningspass fortsatt ställs in får vi se till att peppa varandra extra mycket. PaceUP! vill hålla dig fortsatt...

Testing

How are things working? Magnus

Lisa springer vidare med en smile and wave festival och vmkvartett

Vi gjorde ett val! Vi skapade vår Smile and Wave festival! I la France och vi kan i Cannes. Nu spelas den ärliga, roliga och häftiga film upp om hur...

Loulou Eriksson: Mina bästa lyssnartips för promenaden

Jag har aldrig varit bra på att lyssna på radion hemma. Man förflyttar sig hela tiden och om radion står på får jag svårt att hålla ordning på...

Lisa springer vidare med Stockholm ❤ Lisahjärtat

Mina tankar som jag skrev för exakt en vecka sedan. Efter en måndag ute i naturen, som jag aldrig berättade om att jag publicerat får ni gärna läsa...

Jenny Nae: Å-simmet

Så var året sista open water simning gjord. Den 15 september gick Å-simmet, en öppetvatten tävling där mansimmar 3300 m i Lödde Å i skåne. Denna...

Want new articles before they get published?
Subscribe to our Awesome Newsletter.