Nyhetsbrev #1 -Januari 2020

by

16 January 2020

Snabba på och hämta en kopp kaffe – det är dags för månadens läsning från paceUP!

Nytt år och nya ambassadörer!

Lisa Ring

Vi vill hälsa våra nya ambassadörer varmt välkomna till paceUP 2020! Lisa Ring, en svensk elitlöpare med SM-medaljer på distanserna 10k, marathon & 100 km. Hon har också vunnit UltraVasan 45k, där hon satt ett nytt banrekord!

Frida Södermark, en av Sveriges bästa ultralöpare och en inspirerande föreläsare. Hon har 5 SM-guld och 3 SM-silver från distansen 100 km och har även kommit 8:a på det kända ultraloppet: Comrades Marathon. Du kan läsa mer om Lisa & Frida här!

Träningsappar kan vara lika effektiva som en PT!

PaceUP! är det perfekta verktyget för att hålla nyårslöftet och dina träningsrutiner. Enligt en ny svensk studie kan en träningsapp vara lika effektivt som att ha en PT! Läs mer om studien här!

Nu är FunBeat en del av paceUP!

Varmt välkomna till paceUP! alla FunBeat-användare! Det är dag att göra sig redo för ett nytt träningsår, så nu lämnar vi FunBeat bakom oss och fokuserar på att göra paceUP! till den bästa och roligaste träningsappen! Sedan den 5/1 så underhåller vi inte FunBeats hemsida, men ser självklart till att du hinner migrera över all din träningshistorik den här månaden (senast 31 januari 2020). Om du inte har gjort det än, så är det hög tid att du migrerar genom länken nedan: Migrate from FunBeat to paceUP!

The Winter Challenge!

Mellan den 2/12 till och med den 1/3 så kan du gå med i “The Winter Challenge”! En unik träningsgrupp där du har chans att vinna priser varje månad 🏆 Ett kul sätt att hålla dig motiverad och hålla igång dina träningsrutiner över vintersäsongen. För att gå med i tävlingen behöver du:

  1. Följa oss på Instagram eller Facebook.
  2. Utmana en vän genom att tagga personen i vårt Intsagram- eller Facebook-inlägg om tävlingen.
  3. Registrera dig till gruppen genom länken nedan:

Gå med i The Winter Challenge här!

Varje loggat träningspass ger dig en chans att vinna! Lycka till  🙏

paceUP! Tips:

För att ha koll på roliga tävlingar som The Winter Challenge, se till att följa oss på Facebook och Instagram!

Facebook
Instagram

 

 

Med vänlig hälsningar,

paceUP!-teamet

Vi vill väldigt gärna ha er feedback! Om ni har frågor, funderingar eller kommentarer kommer ni kontakt med oss genom Facebook, Instagram eller genom e-mailadressen info@paceup.se .

0 Comments

Submit a Comment

Please Login to Comment.

Want new articles before they get published?
Subscribe to our Awesome Newsletter.