Träning med coachen!

17 June 2019

Var riktigt nervös i lördags får jag erkänna. Just för att jag inte visste alls vad vi skulle träna. Precis som på tävling egentligen. Bortsett från att jag vet att jag klarar allt som jag får från honom, för han vet vad jag kan, så är det ju inte alltid på tävlingar. 

När jag kommer dit var jag 30 min tidig, så då intog jag en hörna och rullade och strechade. Sen började jag prata med en tjej som visade sig vara Jockes flickväns syster. Vi pratade rätt mycket, blir lätt så när man pratar träning:) Sen kommer Jocke och frågar om jag vill träna. 

Frågar vad vi ska köra och då svarar han att jag ska köra marklyft 5*5 på 90kg med 12 st utfallssteg med dboll 30kg i bearhug mellan. 90s vila. Så jag värmde upp med lite roddmaskin. 

Får inte någon direkt coachning på positioner och så, men jag har insett att han inte jobbar så….jag har insett att han tittar och ser och sen ger han de övningar som behövs för att förbättra det han tycker jag ska förbättra och detta tog mig några månader att inse. .Och det blev rätt tydligt i lördags. 

Sen körde vi en workout tillsammans som var 20 min amrap med 200m löpning, 5 medballclensovershoulder och 10 burpeeboxjov. Det var 28 grader varmt så det var svalare inne än ute! Men det var roligt och det blir ju alltid lite speciellt när man har kört en sån wod..han hade 70kg boll coh jag 30…han varvade mig en gång. Så det var tufft att försöka hinna med! 

Sen snackade vi en massa om träning och tävling och vad som känns bäst att köra på morgonen och em och att vi tyckte olika där, så han skulle försöka lägga det som jag ville , men som han sa ibland går det inte att lösa. Jag hatar gymnastik på morgonen tex för jag är så stel. Han hatar styrka på morgonen , men det gör jag hellre tidigt än gymnastiken. 

Sen sa han att jag hade en del till att köra idag och det var core. Får sån träningsvärk av ghd och han tycker det är konstigt för vi kör så mkt bål sa han, och jag sa att jag inte tycker övningen i sig är jobbig det är bara dagen efter det känns.  Han sa gör 5 varv

max ghdsitups 30m fcarry och max backextensions. 2 min vila.  Så det gjorde jag och det kändes ok. 

Var lite orolig att jag skulle få en annan bild av honom när man väl träffades. Att jag skulle tycka han var mesig och tappa respekten..som jag lätt kan göra om jag tycker att det blir för lätt.  Men det var ingen risk. Han var väldigt strikt och tydlig och lämnade inte något utrymme för egna initiativ. Och när jag berättade detta för Gustav och Fredde, mina tidigare vapendragare, sa dom att det är vad jag behöver. och det känner jag med. 

Det var lyxigt att bara kunna fråga Jocke direkt om det var något jag undrade , små saker som tex om bollen fick ligga mot benen i utfallsstegen. och jag fick svar direkt. Helst inte. Det tog ju bara 90 min att köra dit så lätt värt att köra nån mer gång i sommar. Han sa att jag fick komma när jag ville och han ville komma ner och hälsa på vår box! 

Känns som vi har lite mer personlig kontakt nu efter detta. Och han har börjat använda messenger mer än coachsidan. Så det var väldigt givande pass och möte!

0 Comments

Submit a Comment

Please Login to Comment.

Uppdatering

Dags för en liten notering igen. Efter nytt jobb 2018 blev träningen lidande men ur det perspektivet blev pandemin en räddning. 2020-2021 blev det...

30 minuter om dagen med paceUP! är allt som behövs

Att träna 30 minuter om dagen är en viktig del av att upprätthålla en hälsosam livsstil. Regelbunden motion kan bidra till att minska risken för...

Lisa springer vidare med en smile and wave festival och vmkvartett

Vi gjorde ett val! Vi skapade vår Smile and Wave festival! I la France och vi kan i Cannes. Nu spelas den ärliga, roliga och häftiga film upp om hur...

Loulou Eriksson: Mina bästa lyssnartips för promenaden

Jag har aldrig varit bra på att lyssna på radion hemma. Man förflyttar sig hela tiden och om radion står på får jag svårt att hålla ordning på...

Lisa springer vidare med Stockholm ❤ Lisahjärtat

Mina tankar som jag skrev för exakt en vecka sedan. Efter en måndag ute i naturen, som jag aldrig berättade om att jag publicerat får ni gärna läsa...

Spring för nya leenden!

I samarbete med vår partner Operations Smile lanserar vi Spring för nya leenden! 27 september–4 oktober SPRING, JOGGA ELLER GÅ FÖR NYA LEENDEN! 🏃...

Sommarens Nyhetsbrev 2024

Sommaren är här och det betyder att det är dags att kicka igång massor av spännande utmaningar! På paceUP! är vi supertaggade över att företag,...

Viktig uppdatering: Ändringar i API för att anpassa paceUP! till Garmin

Kära paceUP! Användare, Vi kontaktar er för att informera om viktiga ändringar gällande vår integration med Garmin. Garmin har meddelat ändringar i...

Urgent Update: API Changes Required for Garmin Integration

Dear paceUP! Users, We are reaching out to inform you of important changes regarding our integration with Garmin. Garmin has announced modifications...

paceUP! Nyhetsbrev – Februari 2024

Träningsåret har rivstartat på paceUP! och vi är redan inne i februari. Med nya kunder och nya välgörenhetssamarbeten känner vi oss övertygade om...

Uppdatering

Dags för en liten notering igen. Efter nytt jobb 2018 blev träningen lidande men ur det perspektivet blev pandemin en räddning. 2020-2021 blev det...

30 minuter om dagen med paceUP! är allt som behövs

Att träna 30 minuter om dagen är en viktig del av att upprätthålla en hälsosam livsstil. Regelbunden motion kan bidra till att minska risken för...

Lisa springer vidare med en smile and wave festival och vmkvartett

Vi gjorde ett val! Vi skapade vår Smile and Wave festival! I la France och vi kan i Cannes. Nu spelas den ärliga, roliga och häftiga film upp om hur...

Loulou Eriksson: Mina bästa lyssnartips för promenaden

Jag har aldrig varit bra på att lyssna på radion hemma. Man förflyttar sig hela tiden och om radion står på får jag svårt att hålla ordning på...

Lisa springer vidare med Stockholm ❤ Lisahjärtat

Mina tankar som jag skrev för exakt en vecka sedan. Efter en måndag ute i naturen, som jag aldrig berättade om att jag publicerat får ni gärna läsa...

Want new articles before they get published?
Subscribe to our Awesome Newsletter.