Vänner på PaceUP

21 March 2020

Det är rätt många år sedan jag blev medlem på funbeat. Då ville jag inte att det skulle bli som fackbook med många vänner. Stressigt hålla sig uppdaterad. Så småningom blev vännerna på funbeat fler och fler men var allt noga med att informera om att jag tränar mycket och att man inte ska jämföra sig med mig och bli stressad av att inte hinna träna lika mycket som jag med stora barn etc.  Hade stor glädje av vänner på funbeat. Har försökt skicka vänförfrågningar här på PaceUP men det är ingen som nappar. Jag tror det beror på systemet med att ”tävla” i kvantitativ träning. Man ser de andra som konkurrenter och inte som möjliga vänner. Jag bryr mig inte om poängsystemet, har mitt träningsprogram från en coach. Jag gör som jag har gjort tidigare, loggar inte promenad som träning om inte promenaden innebär många kg på ryggen i kuperad terräng. När det gäller yoga så brukar jag logga det som sekunder i stället för minuter. Det är för att kunna jämföra året med tidigare år.
Jag tänker inte skicka fler vänförfrågningar här. De får komma till mig om någon vill följa min ”resa”. Jag är triathlet sedan 2010, gjort 6 Ironman , några 70.3 och många kortare tävlingar. Tävlar i alla distanser. Hoppas få göra det i framtiden också. Mina tävlingar för 2020 var Hallsta tri i slutet på maj (?) , Vansbro Medeldistans SM/RM och Ironman Kuopio Finland ev IM Barcelona i oktober. De flesta tävlingar hänger väl löst. Tränar på, kanske blir det äventyr i stället och springer Kungsleden eller gör en cykelresa.  Träna på och glöm inte bort njuta. Var dag du inte njutit är förlorad.

0 Comments

Submit a Comment

Please Login to Comment.

Want new articles before they get published?
Subscribe to our Awesome Newsletter.