Vänner på PaceUP

21 March 2020

Det är rätt många år sedan jag blev medlem på funbeat. Då ville jag inte att det skulle bli som fackbook med många vänner. Stressigt hålla sig uppdaterad. Så småningom blev vännerna på funbeat fler och fler men var allt noga med att informera om att jag tränar mycket och att man inte ska jämföra sig med mig och bli stressad av att inte hinna träna lika mycket som jag med stora barn etc.  Hade stor glädje av vänner på funbeat. Har försökt skicka vänförfrågningar här på PaceUP men det är ingen som nappar. Jag tror det beror på systemet med att ”tävla” i kvantitativ träning. Man ser de andra som konkurrenter och inte som möjliga vänner. Jag bryr mig inte om poängsystemet, har mitt träningsprogram från en coach. Jag gör som jag har gjort tidigare, loggar inte promenad som träning om inte promenaden innebär många kg på ryggen i kuperad terräng. När det gäller yoga så brukar jag logga det som sekunder i stället för minuter. Det är för att kunna jämföra året med tidigare år.
Jag tänker inte skicka fler vänförfrågningar här. De får komma till mig om någon vill följa min ”resa”. Jag är triathlet sedan 2010, gjort 6 Ironman , några 70.3 och många kortare tävlingar. Tävlar i alla distanser. Hoppas få göra det i framtiden också. Mina tävlingar för 2020 var Hallsta tri i slutet på maj (?) , Vansbro Medeldistans SM/RM och Ironman Kuopio Finland ev IM Barcelona i oktober. De flesta tävlingar hänger väl löst. Tränar på, kanske blir det äventyr i stället och springer Kungsleden eller gör en cykelresa.  Träna på och glöm inte bort njuta. Var dag du inte njutit är förlorad.

0 Comments

Submit a Comment

Please Login to Comment.

Lisa springer vidare som världsrekordsinnehavare

LLSSWR- Lisaleendet ska slå World Record  Det finns ton av fiskar i vattnet . Lisa, se dig själv slå världsrekordet. 74,156 km. Lisa världsrekordet...

Jenny Nae: Claymounthalf 27 Juni 2020

Äntligen fick jag tävla lite! Den 27 juni så körde jag och 24 andra en halvdistans triathlon på Lerberget i Höganäs. Dagarna innan var det väldigt...

Frida Södermark: Passen som blir av

Det kan måhända låta klyschigt men de bästa passen är de som blir av. Så är det. För att bygga up en hållbar kropp och en långt liv. Jag går dock...

Cykeläventyret från Stockholm till Jämtland Del 2

Läs del 1 HÄR Dag 3: Mora-Sveg, 140 km Jag vaknade upp till ännu en varm dag med strålande sol. Eftersom det hade börjat göra ont i knät dagen innan...

Andreas Ahlin: Tankar om sommarträningen

Eftersom säsongen 2020 ser ut att bli ett år utan tävlingar, så får man hitta på lite annat att motivera sin träning med. Har själv dragit igång och...

Hälsoutmaning som stöttar elever i Uganda

Social Initiative jobbar tillsammans med företag och sociala entreprenörer för att förbättra framtiden för fler. Utifrån företagets affärsverksamhet...

2020 Q2 – Season Winners

We are happy to announce the paceUP! 2020 Q2 Season Winners! Alice Gustafsson reached over 140 000 points and took first position. Benny Eriksson...

paceUP! Nyhetsbrev Juni 2020

Newsletter in English  Snabba på och hämta en kopp kaffe - det är dags för månadens läsning från paceUP! 20 100 användare! Nu är vi över 20...

Results – The 50K Road Bike Challenge

Now we have the results from The 50K Road Bike Challenge! You can find the results HERE. As PaceUP! is moving into Europe three Belgium Cycle fans...

The 50K Road Bike Challenge

It’s time for a new challenge! The 50K Road Bike Challenge the 21st of June💥 Join the training group already today & get some inspiration from...

Lisa springer vidare som världsrekordsinnehavare

LLSSWR- Lisaleendet ska slå World Record  Det finns ton av fiskar i vattnet . Lisa, se dig själv slå världsrekordet. 74,156 km. Lisa världsrekordet...

Jenny Nae: Claymounthalf 27 Juni 2020

Äntligen fick jag tävla lite! Den 27 juni så körde jag och 24 andra en halvdistans triathlon på Lerberget i Höganäs. Dagarna innan var det väldigt...

Frida Södermark: Passen som blir av

Det kan måhända låta klyschigt men de bästa passen är de som blir av. Så är det. För att bygga up en hållbar kropp och en långt liv. Jag går dock...

Cykeläventyret från Stockholm till Jämtland Del 2

Läs del 1 HÄR Dag 3: Mora-Sveg, 140 km Jag vaknade upp till ännu en varm dag med strålande sol. Eftersom det hade börjat göra ont i knät dagen innan...

Andreas Ahlin: Tankar om sommarträningen

Eftersom säsongen 2020 ser ut att bli ett år utan tävlingar, så får man hitta på lite annat att motivera sin träning med. Har själv dragit igång och...

Want new articles before they get published?
Subscribe to our Awesome Newsletter.